24/09/2015

Master στη Διεθνή Διοίκηση Φιλοξενίας από το University of Derby

Μεταπτυχιακά

 Απόκτησε Master στη Διεθνή Διοίκηση Φιλοξενίας από το University of Derby, το Νο 1 σε κατάταξη - Βρετανικό Πανεπιστήμιο στις Τουριστικές Σπουδές.

Tο Mediterranean College συνεργάζεται με το University of Derby, το κορυφαίο πανεπιστήμιο στη Μ. Βρετανία στις σπουδές Τουρισμού & Φιλοξενίας (*πανεπιστημιακή κατάταξη Guardian University Guide 2015) και προσφέρει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διεθνή Διοίκηση Φιλοξενίας.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην προετοιμασία πτυχιούχων κάθε επιστημονικής κατεύθυνσης για τη μετατροπή τους σε εξειδικευμένα στελέχη του κλάδου Τουρισμού – Φιλοξενίας, που προορίζονται για υψηλόβαθμες θέσεις σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, resorts, tour operators, τουριστικά πρακτορεία, κρουαζιερόπλοια, κ.α.). Το πρόγραμμα εστιάζει στις αρχές και λειτουργίες της Διοικητικής Επιστήμης με εφαρμογή στον κλάδο της Φιλοξενίας και Τουρισμού μέσα από τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων, προσφέροντας έτσι μια σφαιρική εικόνα των αλληλεπιδράσεων μεταξύ της διοίκησης και του ευρύτερου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από το Institute of Hospitality, επιβεβαιώνοντας την εγκυρότητα και διασύνδεσή του με την πραγματική αγορά εργασίας.

Περισσότερες πληροφορίεςMediterranean College
Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779

- Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Mediterranean College

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.