23/9/2015

Digitized15, 25–26 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα

Καριέρα

Το Digitized είναι μια σειρά εκδηλώσεων, που περιλαμβάνει αρκετά workshops και ένα συνέδριο και λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στην Αθήνα. Στόχος του Digitized είναι να συγκεντρώσει, να ενημερώσει και να εμπνεύσει την κοινότητα του Digital Design (Ψηφιακή Δημιουργικότητα). Φέτος, διεξάγεται για πέμπτη χρονιά και σκοπεύει και πάλι να ενθουσιάσει το κοινό.

Στις προηγούμενες τέσσερις διοργανώσεις, το Digitized φιλοξένησε ένα καταπληκτικό κομμάτι της επονομαζόμενης «ψηφιακής ελίτ», συμπεριλαμβανομένων των Fantasy Interactive, Serial Cut, Media Monks, Unit9, Hinderling Volkart, R/GA, North Kingdom, Artificial Rome, Carlos Ulloa, Hellohikimori, Stinkdigital και Hi-ReS!

Θέτοντάς το απλά, το Digitized έχει γίνει η μεγαλύτερη σκηνή Digital Design στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Αν σας ενδιαφέρει και αν επιθυμείτε να συναντήσετε και να συναναστραφείτε με την κοινότητα του Digital Design δεν έχετε παρά να κλείσετε το εισιτήριό σας.

Τα workshops θα διεξαχθούν την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Σχολής Βακαλό, ενώ το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, το λόγο θα πάρουν οι βασικοί ομιλητές του Digitized.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα των εργαστηρίων, τους ομιλητές και τα εισιτήρια μπορείτε να ενημερωθείτε από την επίσημη σελίδα του Digitized15.  

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας