23/7/2015

Προγράμματα Σπουδών Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στην Αθήνα

ΙΕΚ

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ με γνώμονα την επιτυχή και άρτια κατάρτιση του κάθε σπουδαστή προσφέρει για το ακαδημαϊκό έτος 2015 - 2016 δύο προγράμματα σπουδών στον τομέα των Επισιτιστικών Επαγγελμάτων. Η πρώτη έναρξη των προγραμμάτων έχει οριστεί για τον Οκτώβριο 2015, ενώ η δεύτερη για το Φεβρουάριο 2016.

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, διαθέτει πλήρως εξοπλισµένα και οργανωµέναεπαγγελµατικά εργαστήρια, διασφαλίζοντας στους καταρτιζόµενούς του, ευχάριστη και ποιοτικά ανώτερη κατάρτιση.

Η διαδικασία της κατάρτισης έχει σαν κύριο στόχο να επιτύχει να µεταδώσει στον καταρτιζόµενο, όλες τις γνώσεις και δεξιότητες που απατούνται.

Στο τέλος της κατάρτισης όλοι οι καταρτιζόµενοι θα έχουν κατακτήσει το στόχο, δηλαδή τη γνώση, σε συνδυασµό µε τις πραγματικές απαιτήσεις του εργασιακού χώρου για παραγωγή ανταγωνιστικών προϊόντων, µε ταχύτητα, οικονοµία και υψηλή ποιότητα.

Δείτε αναλυτικά τα Προγράμματα Σπουδών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ:

Δείτε αναλυτικά όλα τα προσφερόμενα Προγράμματα Σπουδών στην ενότητα των ΙΕΚ

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.