23/06/2015

Οι σπουδαστές Σκηνοθεσίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ παρουσιάζουν τις ταινίες τους

ΙΕΚ

AKMI FILM FESTIVAL
Οι σπουδαστές Σκηνοθεσίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ παρουσιάζουν τις ταινίες τους!

Μια έντονη και δημιουργική ακαδημαϊκή χρονιά ολοκληρώνεται και οι σπουδαστές του Τμήματος Σκηνοθεσίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, συστήνονται στο ευρύ κοινό μέσω της δημιουργικότητάς τους και του ταλέντου τους.

Σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στον Κινηματογράφο και την Τέχνη, οι σπουδαστές της Ακαδημίας Τέχνης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα παρουσιάσουν τις ταινίες που δημιούργησαν και επιμελήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Μέσα από το έργο τους οι νέοι δημιουργοί θα επιδείξουν τις γνώσεις τους και ταυτόχρονα θα επιχειρήσουν να μεταδώσουν το δικό τους μήνυμα και την προσωπική τους άποψη για τα θέματα που τους απασχολούν.

Στόχος του AKMI FILM FESTIVAL είναι η ενίσχυση της καλλιτεχνικής πρωτοβουλίας των σπουδαστών και η ανάδειξη του ταλέντου τους με στόχο την επαγγελματική τους επιτυχία!

Το ΑΚΜΗ FILM FESTIVAL θα πραγματοποιηθεί στον Κινηματογράφο Τριανόν (Κοδριγκτώνος 21). Την Τρίτη 23 Ιουνίου στις 20:15 μ.μ. θα προβληθούν οι κινηματογραφικές ταινίες των σπουδαστών του Β’ έτους ενώ την Τετάρτη στις 24 Ιουνίου την ίδια ώρα, θα προβληθούν τα κινηματογραφικά έργα των σπουδαστών του Α’ έτους.

Διαβάστε επίσης