30/12/2014

Όλοι μαζί γιατί… κρύβει δύναμη η «Αγκαλιά» του Mediterranean College!

Μεταπτυχιακά

Με το παραπάνω σύνθημα οι φοιτητές του Mediterranean College συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης, όπως γάλα, τρόφιμα , είδη ένδυσης κλπ και τα παρέδωσαν στην «Αγκαλιά», σε μια ζεστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου, την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η ομάδα χορού και θεάτρου του κολεγίου, παρουσίασε στα παιδιά που στηρίζει η «Αγκαλιά», το Χριστουγεννιάτικο παραμύθι «Φρικαντέλα». Τα μέλη της ομάδας χορού και θεάτρου «απογείωσαν» στην κυριολεξία την κακιά μάγισσα «Φρικαντέλα» και το πνεύμα των Χριστουγέννων πλημμύρισε την αίθουσα, φώτισε με χαμόγελα τα πρόσωπα των μικρών παιδιών και ζέστανε τις καρδιές όλων! Ευχάριστη έκπληξη ο Mikey- Άγιος Βασίλης, ο οποίος εισέβαλε στην αίθουσα στο τέλος της παράστασης και μοίρασε δώρα στα παιδιά.

Το όμορφο απόγευμα έκλεισε με ένα ξέφρενο πάρτι! Τα παιδιά δεν σταματούσαν να χορεύουν με τους φοιτητές του Κολεγίου οι οποίοι μοιράσανε όσες αγκαλιές και φιλιά μπορούσαν στα παιδιά φεύγοντας πραγματικά συγκινημένοι και γεμάτοι αγάπη, με την υπόσχεση να επιστρέψουν σύντομα…

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.