27/4/2010

ELEFSOINIA 2010 - Μαγικές Βραδιές Οίνου…Δίπλα Στην Πισίνα!

Εκπαιδευτικά Νέα

Τέσσερις μοναδικές βραδιές. Τέσσερις εξαιρετικοί οινοπαραγωγοί. Ένα εστιατόριο. ΤΟ ΣΤΑΧΥ στο ELEFSINA HOTEL μας προσκαλεί κάθε Τετάρτη, από τις 19 Μαΐου έως τις 09 Ιουνίου, σε μια άνευ προηγουμένου μυσταγωγία με πρωταγωνιστή τα ιδιαίτερα κρασιά τεσσάρων οινοπαραγωγών από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας. Μυηθείτε στα οινικά μυστήρια δοκιμάζοντας και κυρίως ανακαλύπτωντας εξαιρετικές ποικιλίες & νέες ετικέτες, συνοδεία ειδικά διαμορφωμένων γεύσεων για να συνοδεύσουν τις οινικές προτάσεις κάθε οινοπαραγωγού.

Τα ELEFSOINIA 2010 ξεκινούν την Τετάρτη 19 Μαΐου με την παρουσίαση του Οινοποιείου Λαφαζάνη, από τις Αρχαίες Κλεωνές Νεμέας, ενώ την Τετάρτη 26 Μαΐου «παίρνει τη σκυτάλη» το Κτήμα Διαμαντάκου από τη Νάουσα. Την Τετάρτη 02 Ιουνίου ταξιδεύουμε στην Κοζάνη με τα κρασιά του Κτήματος Ζανδέ, για να κλείσει η αυλαία την Τετάρτη 09 Ιουνίου με την παρουσίαση του Κτήματος Χατζή από τη Φλώρινα.

Οι βραδιές ξεκινούν με γευσιγνωσία τεσσάρων ετικετών του εκάστοτε οινοπαραγωγού ενώ αμέσως μετά ακολουθεί δείπνο με ειδικό μενού (τεσσάρων πιάτων) ειδικά σχεδιασμένο για να συνοδεύει τις οινικές προτάσεις. Μην χάσετε λοιπόν την ευκαιρία να απολαύσετε ένα πρωτότυπο οινικό ταξίδι και να γευτείτε αποθεωτικές γευστικές δημιουργίες με την υπογραφή του chef Αντώνη Μελλά. Το κόστος συμμετοχής είναι € 30,00/άτομο για κάθε βραδιά.

Ακόμη, το ELEFSINA HOTEL προσφέρει σε όσους επιθυμούν να κρατήσει η απόλαυση λίγο παραπάνω, ειδικά πακέτα διαμονής δύο ατόμων.

ELEFSOINIA 2010 SUITE DAY PACKAGE
• Μενού Γευσιγνωσίας 2 ατόμων στο εστιατόριο ΤΟ ΣΤΑΧΥ
• Διαμονή σε σουίτα
• Prive πρωινό στο δωμάτιο
Τιμή € 184 / 2 άτομα

ELEFSOINIA 2010 SUPERIOR DAY PACKAGE
• Μενού Γευσιγνωσίας 2 ατόμων στο εστιατόριο ΤΟ ΣΤΑΧΥ
• Διαμονή σε superior δωμάτιο
• Prive πρωινό στο δωμάτιο
Τιμή € 152 / 2 άτομα

Σε μοντέρνο και πολυτελές περιβάλλον, εμπνευσμένο από τα χρώματα του καρπού της γης, το εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας ΤΟ ΣΤΑΧΥ δημιουργεί μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα υψηλής αισθητικής και design. Αυτοσχεδιάζοντας στο μεσογειακό καμβά των γεύσεων, με θέα στην πισίνα του ξενοδοχείου υπόσχεται να χαρίζει στους πελάτες του μοναδικές στιγμές γευστικής απόλαυσης. Γευθείτε εκσυγχρονισμένα μεσογειακά πιάτα, έξυπνες μετατροπές και καθαρές γεύσεις που μαρτυρούν τις γνήσιες πρώτες ύλες, σε ένα χώρο ζεστό και φιλόξενο, με το πορτοκαλί να κυριαρχεί στις απλές και μοντέρνες γραμμές της διακόσμησης.

Εστιατόριο Το Στάχυ
Ώρες λειτουργίας: 12:30 το μεσημέρι – 12:00 το βράδυ
Δήμητρος 55 & Ρήγα Φεραίου
Τηλ. 210 5589700, Fax 210 5562924
e-mail: info@elefsinahotel.grwww.elefsinahotel.gr

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας