19/08/2014

Σπουδές με κύρος στο ΙΕΚ του Ομίλου City Unity

ΙΕΚ

Το City Unity IΙΕΚ είναι μέλος του εκπαιδευτικού ομίλου City Unity. O εκπαιδευτικός όμιλος με πολυετή εμπειρία και παρουσία στο χώρο της εκπαίδευσης, διασφαλίζει και εγγυάται υψηλή ποιοτική εκπαίδευση και κατάρτιση.

Το City Unity IIEK με εγκαταστάσεις στην Αθήνα (Καρύτση 1 και Κολοκοτρώνη, Σύνταγμα. 105 61, Αθήνα, Τηλ +30 210 3249020) έχει ως στρατηγική επιλογή την απόλυτη εξειδίκευση στους παρακάτω τομείς:

  • Τουριστικών Επαγγελμάτων
  • Πληροφορικής
  • Οικονομίας και Διοίκησης
  • Διατροφής και Διαιτολογίας
  • Αισθητικής και Ομορφιάς
  • Παιδαγωγικών

Κέντρο Επαγγελματικής Αποκατάστησης
Το City Unity IIEK σας προσφέρει τη δυνατότητα να δικτυωθείτε με πετυχημένους επαγγελματίες και κορυφαίες επιχειρήσεις για την άμεση επαγγελματική σας αποκατάσταση. Η δικτύωσή σας έχει ως σκοπό μέσω του Κέντρου Επαγγελματικής Αποκατάστασης & Επιτυχίας την πληρέστερη συμβουλευτική των σπουδαστών και αποφοίτων μας, για την μεγαλύτερη και την άμεση ένταξή σας στην αγορά εργασίας δημιουργώντας συνθήκες καριέρας. Το Κέντρο Επαγγελματικής Αποκατάστασης & Επιτυχίας εφαρμόζει όλες εκείνες τις στρατηγικές για την άμεση δικτύωση στην αγορά εργασίας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο διοργανώνει «Ημέρες Καριέρας» όπου για πρώτη φορά οι σπουδαστές και οι απόφοιτοί μας έρχονται σε επαφή με τα τμήματα των «Human Resource» των εταιριών για την άμεση προώθησή τους σε επιχειρήσεις.

Περισσότερες Πληροφορίες: City Unity IΙΕΚ

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.