13/02/2014

Ανακοίνωση του νικητή της υποτροφίας Φίλιππος Συρίγος από το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

ΙΕΚ

Ο Αλέξανδρος Ελευθεριάδης είναι ο νικητής της πλήρους υποτροφίας σπουδών αθλητικής δημοσιογραφίας «Φίλιππος Συρίγος» που προσέφερε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

Ο νικητής προέκυψε κατόπιν της αξιολόγησης των γραπτών εξετάσεων (έλαβαν μέρος 34 ενδιαφερόμενοι) αλλά και των προφορικών (έλαβαν μέρος οι συντάκτες των καλύτερων 5 βαθμολογημένων κειμένων) από επιτροπή έμπειρων και καταξιωμένων δημοσιογράφων.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιθυμώντας να διατηρήσει ζωντανή τη μνήμη του κορυφαίου δημοσιογράφου, Φίλιππου Συρίγου, προσέφερε μια πλήρη υποτροφία αθλητικών σπουδών δημοσιογραφίας στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ. Ως συνέχεια της μεγάλης πορείας του Φίλιππου Συρίγου στα δημοσιογραφικά δρώμενα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία σε σπουδαστές που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στο επάγγελμα και με την υποτροφία να διατηρηθεί «ζωντανό» το όνομα ενός εκ των κορυφαίων του είδους που έφυγε από κοντά μας πρόωρα.

Ο Φίλιππος Συρίγος, που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην ελληνική δημοσιογραφία, είχε αποφοιτήσει από τη Σχολή Δημοσιογραφίας «ΟΜΗΡΟΣ».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.omiros.gr .

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.