9/4/2013

Παρουσίαση του εξειδικευμένου σεμιναρίου «Η υποκριτική ως εργαλείο στην καθημερινότητα» στις 15/4

ΙΕΚ

Ο τρόπος που εκφραζόμαστε, μας καθορίζει. Διαμορφώνει την εικόνα μας στα μάτια των άλλων και την ικανότητά μας να επικοινωνήσουμε σε προσωπικό, κοινωνικό κι επαγγελματικό επίπεδο.

Η παραπάνω φράση, αποτελεί των άξονα, όλων όσων θα μας εξηγήσουν οι ηθοποιοί, Σίλας Σεραφείμ, Αργύρης Παυλίδης, Λίλα Σταμπούλογλου και οι εκλεκτοί συνάδελφοί τους (Γεράσιμος Γεννατάς, Φάνης Μουρατίδης, Τάσος Νούσιας, Νίκη Παλληκαράκη, Υρώ Λούπη, και Κρατερός Κατσούλης), στην Συνέντευξη Τύπου στην οποία θα παρουσιάσουν το εξειδικευμένο αυτό σεμινάριο.

Ραντεβού λοιπόν, Δευτέρα 15 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι στο βιβλιοπωλείο Ιανός (Σταδίου 24), προκειμένου να αποκτήσουμε μια πρώτη επαφή με τα πλεονεκτήματα που μας δίνουν στοιχεία της υποκριτικής τέχνης, στην καθημερινή μας επικοινωνία, τόσο σε κοινωνικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Οι εισηγητές του σεμιναρίου και οι καλεσμένοι τους, όχι μόνο θα μας εξηγήσουν τους στόχους και τους σκοπούς του συγκεκριμένου προγράμματος, αλλά θα μας δώσουν και μια μικρή «γεύση», όλων όσων σκοπεύουν να διδάξουν.

Το σεμινάριο διοργανώνεται από την Action City με την υποστήριξη του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ και θα πραγματοποιηθεί στο Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24).

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.