18/2/2013

Ο Λάζαρος Βορεάδης συνάντησε σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ

ΙΕΚ

Μία από τις κορυφαίες σφυρίχτρες του ευρωπαϊκού μπάσκετ στο Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ

Στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΟΜΗ βρέθηκε ο βετεράνος κορυφαίος διεθνής διαιτητής Λάζαρος Βορεάδης, προκειμένου να συνομιλήσει με τους σπουδαστές των τμημάτων Αθλητικής Δημοσιογραφίας.

Ο διαιτητής που έχει παίξει περισσότερους τελικούς από κάθε άλλον συνάδελφό του, ανέλυσε όλες τις τελευταίες αλλαγές των κανονισμών, ξεδίπλωσε το κουβάρι των αναμνήσεων, εξήγησε πώς προετοιμάζονται οι διεθνείς διαιτητές για τους «μεγάλους» αγώνες και τους τελικούς, ενώ παράλληλα -μέσα από μια εποικοδομητική συζήτηση ανέπτυξε τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίζουν οι αθλητικοί συντάκτες τους «άρχοντες των αγώνων».

Το flopping ήταν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στην ανάλυση των φάσεων αγώνων, με τον Λάζαρο Βορεάδη να εξηγεί παραστατικά και συνάμα απλά και κατανοητά ποια είναι τα κύρια σημεία, ώστε μια διαιτησία να είναι πετυχημένη.
Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ συνεχίζει την επιτυχημένη παράδοση που έχει, στο να φέρνει σε επαφή τους εκκολαπτόμενους αθλητικούς δημοσιογράφους με τους κορυφαίους αθλητές, προπονητές, διαιτητές και παράγοντες των σπορ, προκειμένου να δώσει στους σπουδαστές του την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλους εκείνους, που αποτελούν τον αθλητικό ιστό της χώρας.

Περισσότερες Πληροφορίες: ΙΕΚ ΔΟΜΗ

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.