29/10/2012

Οι σπουδαστές Δημοσιογραφίας του ΟΜΗΡΟΥ πήραν συνέντευξη από τον ηθοποιό Ρένο Χαραλαμπίδη

ΙΕΚ

«Η τηλεόραση έχει πεθάνει», δήλωσε στους σπουδαστές Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ο Ρένος Χαραλαμπίδης που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της σχολής και σημείωσε «Η… ταφόπλακα νομίζω ότι μπήκε με το “Νησί”. Πάντως, εάν μου γινόταν πρόταση για να συμμετάσχω σε τουρκικό σίριαλ, νομίζω ότι δεν θα έλεγα όχι!».

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης, που ήταν καλεσμένος του δημοσιογράφου Άρη Βασιλειάδη και των σπουδαστών του τομέα, στο πλαίσιο του μαθήματος «Πολιτιστικό Ρεπορτάζ», απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις. Η θεματική στην οποία κινήθηκαν οι εκκολαπτόμενοι συντάκτες αφορούσε τόσο την καλλιτεχνική του υπόσταση όσο και τη δραστηριοποίηση του με την πολιτική, ενώ δεν έλειψαν κι ερωτήσεις σχετικά με την επικαιρότητα και την κρίση. Ο κ. Χαραλαμπίδης σχολίασε, μάλιστα, τα τεκταινόμενα στη Γάζα, καθώς και τι τον οδήγησε στο να κατέβει υποψήφιος στη Β’ Αθηνών στις τελευταίες εκλογές. Δεν παρέλειψε ωστόσο να αναφερθεί με κολακευτικά λόγια στους σπουδαστές για την ευθύτητα των ερωτήσεών τους, ενώ ανανέωσε το ραντεβού τους για το προσεχές μέλλον.

Περισσότερς Πληροφορίες: ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.