25/09/2012

Ανοίγει το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας στη Θεσσαλονίκη

Εκπαιδευτικά Νέα

Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης και του Perrotis College τα εγκαίνια του Κέντρου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας.

Για να δηλώσετε την παρουσία σας στα εγκαίνια παρακαλούμε συμπληρώστε τη συνημμένη φόρμα και στείλτε τη με φαξ στο 2310 492 860 ή με email στο pkoulo@afs.edu.gr. Για το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης πατήστε εδώ.

Η ίδρυση Κέντρου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας, αποτελεί μια νέα πρωτοβουλία της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής & του Perrotis College. Στόχος του Κέντρου είναι η ανάδειξη και υποστήριξη επιχειρηματικών ιδεών από νέα κυρίως άτομα που επιζητούν να αναπτύξουν μια βιώσιμη καριέρα στο χώρο της παραγωγής, μεταποίησης και διακίνησης αγροτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας.

 

Στο Κέντρο Επιχειρηματικότητας μπορούν να απευθύνονται νέοι και νέες απ’ όλη την Ελλάδα, λυκειακής ή ανώτερης εκπαίδευσης ασχέτως πρότερης επαγγελματικής εμπειρίας. Το πρόγραμμα, πέραν της επαγγελματικής-πρακτικής εκπαίδευσης παρέχει και δράσεις συμβουλευτικής που καταλήγουν σε επιχειρηματικά σχέδια για την ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας. Για όσους από εσάς ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση στον αγροδιατροφικό τομέα, το Κέντρο Επιχειρηματικότητας θα στηρίξει την προσπάθεια σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του Κέντρου και τη διαδικασία εγγραφής, παρακαλούμε πατήστε εδώ ή καλέστε στο 2310 492 850.

Προτεινόμενες σχολές

Σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Ηράκλειο και Κύπρο

Έχουμε εκπαιδεύσει πάνω από
30.000 ανώτερα στελέχη!
ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Πειραιώς
E-learning Χρημ/κη
Διοικητική & Διοίκηση Έργων
Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης
Επαγγελματική κατάρτιση
με εμπειρία 37 χρόνων
2500 σεμινάρια με περισσότερους από 30.000 συμμετέχοντες
Επεκτείνουμε τη Γνώση
Συμβάλλουμε στην επιτυχία
Πιστοποιημένα εκπαιδευτικά
προγράμματα από την RTI

Σεμινάρια Α' Βοηθειών
σε Ελλάδα και Κύπρο
The Future is Yours.
Αναγνωρισμένα Bachelor's
και Master's
Σεμινάρια Λογιστικής - Φοροτεχνικών στην πράξη
Εκπαιδευτικό Κέντρο - Αθήνα
Το μέλλον της Λογιστικής
Διαβάστε επίσης