09/07/2012

Σπάσανε τα Παγκόσμια Ρεκόρ στο 1st O.M.G. Event 2012

ΙΕΚ

Με τεράστια επιτυχία, με τα παγκόσμια ρεκόρ να σπάνε το ένα μετά το άλλο και με τη συμμετοχή περισσότερων από 1.000 επισκεπτών απο κάθε ηλικία, το HwBox.gr σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο «ΟΜΗΡΟΣ» πραγματοποίησε το μεγαλύτερο τεχνολογικό event της χρονιάς.
Το πρώτο O.M.G. Event 2012 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ολόκληρη η τεχνολογική κι όχι μόνο κοινότητα μιλά για τα «κατορθώματα» των πιο «tech freak» νέων!

- Πότε και που έγιναν όλα αυτά;
Μα φυσικά, Σάββατο 23 Ιουνίου, από τις 12.00 το μεσημέρι έως πολύ αργά το βράδυ, όπου το event έκλεισε με ένα τρελό party στο roof garden , στην Πλατεία Κάνιγγος στο κεντρικό κτήριο του Εκπαιδευτικού Ομίλου «ΟΜΗΡΟΣ»

Επί της ουσίας λοιπόν..
Το O.M.G Event τα είχε όλα! Overclocking, Modding, Gaming, πλούσια δώρα, ελεύθερη είσοδο για όλους και έναν εκπληκτικό Δημήτρη Καρέτσο (παρουσιαστής MAD TV) στο συντονισμό της εκδήλωσης.

Τρία ήταν τα βασικά συστατικά του O.M.G Event: Overclocking, Modding και Gaming.
Καθένα από αυτά είχε το δικό του όροφο, τους δικούς του πρωταγωνιστές, τα δικά του happenings και τις δικές του εκπλήξεις. Έτσι οι εκατοντάδες επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν με τους καλύτερους του είδους και να ανταλλάξουν απόψεις με άλλους επισκέπτες.

Στον 1ο όροφο, που ήταν αφιερωμένος στο Gaming, πραγματοποιήθηκε η «μητέρα των μαχών», με τις 4 πιο ισχυρές ελληνικές clan να επιδεικνύουν το ταλέντο τους σε 5x5 μάχες στο Call of Duty 4 Promod σε ένα στρατιωτικά καμουφλαρισμένο περιβάλλον!

Ο 2ος όροφος ήταν γεμάτος Modding Mood και αυτό τα λέει όλα! Όταν το μεράκι συναντά τις τεχνικές δεξιότητες και οι εργοστασιακές υλοποιήσεις των εταιρειών του χώρου καταντούν βαρετές, πιάνει δουλειά ο modder. Χειροποίητα ή τροποποιημένα κουτιά από τους καλύτερους Έλληνες modders παρουσιάστηκαν στο κοινό. Επιπλέον, οι ταλαντούχοι σπουδαστές Γραφιστικής του Εκπαιδευτικού Ομίλου «ΟΜΗΡΟΣ» έβαψαν κουτιά Η/Υ σε πραγματικό χρόνο! Μετά το τέλος του Event τα συγκεκριμένα κουτιά «γέμισαν» με hardware και προσφέρθηκαν ανιδιοτελώς στον ΜΚΟ Φροντίδα,

Ο 3ος όροφος ήταν ...αφιερωμένος στο θεό του Overclocking.
8 κορυφαίοι Έλληνες overclockers, με 360 λίτρα υγρό άζωτο και πανάκριβο hardware στη διάθεσή τους είχαν μοναδικό στόχο την κατάρριψη παγκόσμιων ρεκόρ όπως κι έγινε. Τα παγκόσμια ρεκόρ διαδέχονταν το ένα το άλλο και η παγκόσμια κοινότητα των overclockers για μια ακόμη φορά έβγαλε το «καπέλο» στους Έλληνες Overclockers.
Και φυσικά μια τέτοια ημέρα δεν μπορούσε να κλείσει με καλύτερο τρόπο, από ένα εντυπωσιακό Roof Garden Party με τη συμμετοχή όλων.
Τη μουσική επένδυση του event, αλλά και του party κάλυψαν από τα decks οι σπουδαστές του τομέα Ήχου και Μουσικής Παραγωγής, ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη.
Κατά τη διάρκεια του event καλλίγραμμα μοντέλα εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους με bodypainting, στα χρώματα του ΟΜΗΡΟΥ και του HWBOX, από τα χέρια των έμπειρων σπουδαστών των Τμημάτων Επαγγελματικού Μακιγιάζ , ενώ οι μελλοντικοί chef του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ «ικανοποιούσαν» real time την «πείνα» των καλεσμένων με χορταστικά finger foods.

Στο τέλος της βραδιάς κληρώθηκαν έξι (6) υποτροφίες σπουδών για τα νέα τμήματα Οκτωβρίου του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και του AEGEAN ΟΜIROS COLLEGE, ενώ δεν πρέπει να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας για τα κορυφαία δώρα που μοίρασαν.

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.