24/04/2012

Ημερίδα «Αθλητική Φυσικοθεραπεία» από τον εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ

ΙΕΚ

 Στους ρυθμούς του Champions League και της κορυφαίας ποδοσφαιρικής ομάδας της «FC Barcelona» θα… «παίξει» ο Τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας και συγκεκριμένα οι σπουδαστές της ειδικότητας Φυσικοθεραπείας, στην ημερίδα με θέμα:
«Αθλητική Φυσικοθεραπεία», που διοργανώνει το ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ την Παρασκευή 27 Απριλίου στις 5 μ.μ στο Κλειστό Γήπεδο του Πανελληνίου.

Στην ημερίδα, στην οποία εισηγητής θα είναι ο Τομεάρχης Υγείας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας κ. Αθανάσιος Κουτσουραδής, θα γίνει μια πρωτοποριακή παρουσίαση και ανάλυση της προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας FC Barcelona, με προσομοίωση τεχνικών.

Κατά τη διάρκεια της προσομοίωσης της προπόνησης, ο κ. Κουτσουραδής, με την πολύτιμη συνδρομή των άρτια καταρτισμένων σπουδαστών Φυσικοθεραπείας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, θα επιδείξει στην πράξη σε όλους τους συμμετέχοντες τις μεθόδους και τις τεχνικές προπόνησης της «Μπάρτσα», και παράλληλα οι ίδιοι οι συμμετέχοντες θα επιχειρήσουν να τις εφαρμόσουν.

Περισσότερες Πληροφορίες: ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.