28/02/2012

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - Νέο Τμήμα από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ

ΙΕΚ

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να αναγγείλει την έναρξη Νέων Τμημάτων Φεβρουαρίου 2012 στην ειδικότητα «ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ».
Το επάγγελμα του Στελέχους Υπηρεσιών Ασφαλείας Security, μπορεί να προσφέρει στον εδδιαφερόμενο υψηλού επιπέδου ποιότητα ζωής συνδυασμένη με αποτελεσματική εργασία και την σιγουριά μιας επιτυχημένης επαγγελματικής καριέρας με τη δυνατότητα να εργαστείς και ως ελεύθερος επαγγελματίας!
Με μοναδική προϋπόθεση το απολυτήριο Λυκείου και διάρκεια φοίτησης τα 2 χρόνια, τώρα υπάρχει η δυνατότητα της άμεσης απορρόφησής του αποφοίτου από την αγορά εργασίας σε ένα από τους πιο δραστήριους κλάδους, τον κλάδο των Κοινωνικών Υπηρεσιών Ασφαλείας!

Γνωρίζεται ότι…
• Οι υπηρεσίες κοινωνικής ασφάλειας αποτελούν ένα από τους πιο ευαίσθητους και νευραλγικούς κλάδους με διαρκή ανάπτυξη στην αγορά εργασίας και όμως οι πιστοποιημένοι στην ειδικότητα είναι ελάχιστοι;
• H πιστοποίηση στην ειδικότητα του ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ είναι αναγκαία για την ανανέωση των αδειών ασκήσεως επαγγέλματος μετά το 2013
• Τα πιστοποιημένα στελέχη στις υπηρεσίες ασφαλείας είναι ήδη περιζήτητα από τις μεγαλύτερες εταιρίες του είδους;
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ, προσφέρει στους σπουδαστές και τους αποφοίτους του μια σειρά καινοτόμων παροχών και ποιοτικών υπηρεσιών που επιταχύνουν τη μετάβασή τους στην αγορά εργασίας, όπως το Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων και Σπουδαστών, τις ημέρες καριέρας, ένα σύγχρονο δικτυακό τόπο για την αναζήτηση νέων θέσεων εργασίας στη διεύθυνση: http://www.thejobcenter.gr/el/ κι ακόμη το «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012» που αποτελεί ίσως και τη μεγαλύτερη καινοτομία στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης για τη χώρα μας. Μέσα από το θεσμό του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012» οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ, έχουν το αποκλειστικό προνόμιο να αναβαθμίσουν και να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις τους, αποκτώντας το πιο ισχυρό βιογραφικό που τους καθιστά ανταγωνιστικούς στο νέο εργασιακό περιβάλλον, όπως αυτό διαμορφώνεται κάτω από τις επιδράσεις της διεθνούς συγκυρίας. Ένα προνόμιο που μόνο το ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ μπορεί να προσφέρει στους αποφοίτους του.

Περισσότερες Πληροφορίες: ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.