07/02/2012

Ο Ε.Ο. ΞΥΝΗ ΣΤΗΝ 24η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ AGROTICA 2012

ΙΕΚ

Δυναμική ήταν η παρουσία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στην 24η Διεθνή Έκθεση AGROTICA 2012, που πραγματοποιήθηκε από 1 μέχρι 5 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις της Helexpo – ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ είχε δικό του περίπτερο στην έκθεση, με στόχο την ενίσχυση της επαγγελματικής προοπτικής των σπουδαστών και αποφοίτων του καθώς και την προώθηση συνεργιών με τις επιχειρήσεις του κλάδου. Επίσης στο περίπτερο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ πραγματοποιήθηκε κλήρωση υποτροφιών για τους επισκέπτες και τους συμμετέχοντες στην έκθεση.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ δίνει δυναμικό παρόν σε όλες τις κλαδικές εκθέσεις της HELEXPO, στο πλαίσιο της επίσημης αμοιβαίας συνεργασίας τους που εγκαινιάστηκε το καλοκαίρι του 2011.
Στόχος της συνεργασίας μεταξύ του Ε.Ο. ΞΥΝΗ και της HELEXPO είναι η διασύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας στην Θεσσαλονίκη.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ: 2310552406, Εmail: iek@xinis.net, Website: www.iek-xini.edu.gr,
Facebook: http://www.facebook.com/iekxinithessaloniki

Περισσότερες Πληροφορίες: ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.