6/11/2011

Open Coffee Thessaloniki - 15 Νοεμβρίου 2011 στο Νέο Δημαρχείο

Καριέρα

Νοέμβριος 2011 και το Open Coffee Θεσσαλονίκης ανανεώνει το ραντεβού του για την 28η συνάντησή του στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Την Τρίτη 15 Νοεμβρίου στις 19:30 τέσσερις νέοι ομιλητές έρχονται για μοιραστούν μαζί μας τις ιδέες και την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

- Ο Στέφανος Μπόζος, υπεύθυνος ανάπτυξης του Foodoo.gr παρουσιάζει την ιστοσελίδα που υπόσχεται να διαφοροποιήσει το σύστημα παραγγελίας φαγητού. Αναλύει την είσοδο σε ένα παραδοσιακό έως σήμερα χώρο, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.
- Eventora σε όλο τον κόσμο! Ο Νίκος Τσάμης, Μηχανικός Η/Υ & Πληροφορικής με MBA από το Imperial College, παρουσιάζει την πλατφόρμα - φιναλίστ του Velti Mobile Demo Day. Το Eventora αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούμε και ζούμε κάθε εκδήλωση, επαγγελματική ή κοινωνική.
- Η Λία Καμπάνταη, μέλος της ομάδας ανάπτυξης της πλατφόρμας Life Avatar και φοιτήτρια του Α.Π.Θ., μας παρουσιάζει έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο να ξεφύγουμε από “ανθυγιεινές” συνήθειες χρησιμοποιώντας το κινητό μας και μοιράζεται μαζί μας τις εμπειρίες από τη συμμετοχή της ομάδας στο Microsoft Imaginecup 2011.
- O Paul Kidner συνιδρυτής της Fweebi και η Μαρία Καΐνη παρουσιάζουν την πλατφόρμα που επιχειρεί να αλλάξει εκ θεμελίων το μοντέλο των καθημερινών προσφορών, τόσο για τον πωλητή όσο και για τον καταναλωτή, παρέχοντας γεωγραφική πληροφόρηση και μία «pull» προσέγγιση καθώς επίσης και καλύτερη κατανόηση του πώς αντιδρούν οι καταναλωτές στις διάφορες προσφορές.

Διαδικαστικά:
- Μαζευόμαστε κατά στις 19.30, στο γνωστό φιλικό και καθιερωμένα ανεπίσημο κλίμα για νέες γνωριμίες κι ανταλλαγή απόψεων γύρω από κοινά θέματα ενδιαφέροντος νέων και δραστήριων ατόμων.
- Οι παρουσιάσεις, συνοδευόμενες από σύντομο Q&A θα πραγματοποιηθούν στις 20:00 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης (δείτε χάρτη).
- Εξ’ ορισμού, η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο. Αν θέλετε να επαληθεύσετε την παρουσία σας, αφήνετε ένα σχόλιο εδώ (ή και στο σχετικό facebook event).

Περισσότερες Πληροφορίες: Open Coffee Thessaloniki

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας