25/10/2011

Η γνώση ενάντια στην κρίση - Έναρξη του ακαδημαϊκού έτους για το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

ΙΕΚ

«Εξοπλιστείτε με γνώση στη μάχη της Αγοράς Εργασίας. Τα επαγγελματικά προσόντα είναι βέλη στη φαρέτρα σας ενάντια στην κρίση. Η απόκτηση επαγγελματικών προσόντων και εξειδίκευσης είναι τα όπλα σας στην οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας. Να είστε σίγουροι ότι μαζί θα νικήσουμε την κρίση», αυτό ήταν το μήνυμα του δημοσιογράφου, Γιώργου Αυτιά, επικεφαλής του τομέα Επικοινωνίας & ΜΜΕ του ΟΜΗΡΟΥ, στην τελετή έναρξης στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ.

Όπως ήταν φυσικό, πρωταγωνιστές της ημέρας ήταν οι σπουδαστές και οι γονείς τους, ενώ το παρών έδωσαν τόσο το διοικητικό όσο και το ακαδημαϊκό προσωπικό.

Στο μήνυμά του μετά το τέλος του καθιερωμένου αγιασμού ο πρόεδρος του Ομίλου Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας ΟΜΗΡΟΣ, κ. Νικόλαος Μακρυπλίδης, καλωσόρισε όσους βρέθηκαν στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ κι έδωσε το στίγμα της 65ετούς επιτυχημένης πορείας του ΟΜΗΡΟΥ στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Περισσότερες Πληροφορίες: ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.