10/10/2011

Made in Greece - Πύλη προώθησης Ελληνικών προϊόντων και Εταιρειών στο εξωτερικό

Καριέρα

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε την λειτουργία του το Madein-Greece.com

Μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς ΔΩΡΕΑΝ στο Madein-greece.com τη μεγαλύτερη Πύλη προώθησης Ελληνικών προϊόντων και Εταιρειών στο εξωτερικό, ξεκινώντας την καταχώρηση της εταιρείας σας και των προϊόντων.

Δημιουργήθηκε για τις Ελληνικές επιχειρήσεις, ένα σύγχρονο εργαλείο προβολής και προώθησης στο εξωτερικό κυρίως αλλά και στο εσωτερικό της χώρας, με στόχο:
· Την ανάπτυξη των εξαγωγών και την αντιμετώπιση της κρίσης.
· Να αναδειχθεί στο εξωτερικό η ποικιλία και η ποιότητα των ελληνικών προϊόντων/υπηρεσιών.
· Να εδραιωθεί η εμπιστοσύνη του καταναλωτή σε προϊόντα ετικέτας "Ελληνικής Προέλευσης" (Made in Greece) και να αναγνωρίζεται αυτό ως σημείο υπεροχής, όπως συμβαίνει με άλλες χώρες

Τονίζουμε ότι δεν υπάρχει ουδεμία δέσμευση παραμονής και καμία χρηματική χρέωση για το διάστημα της δοκιμαστικής συνδρομής στις συμμετέχοντες επιχειρήσεις. Μετά το τέλος της 3μηνης δοκιμαστικής περιόδου οι επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν αν θέλουν να συνεχίσουν την προβολή τους και να γίνουν συνδρομητές.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί σε προσφορές, παραδοσιακά, βραβευμένα, πατενταρισμένα, και καινοτόμα προϊόντα.

Το Μadein-Greece απαρτίζεται από δυο εκδόσεις: μια Αγγλική (που είναι και η κύρια γλώσσα) και την Ελληνική. Η κάθε έκδοση αποτελείται από δυο καταλόγους-μηχανές αναζήτησης: έναν για προϊόντα και έναν για επιχειρήσεις. Δυνατότητα προβολής έχουν μόνο Ελληνικές εταιρείες, παραγωγοί, οργανισμοί, ερευνητικά κέντρα κλπ. Καταχωρείται πλήρες προφίλ των εταιρειών και των προϊόντων όπως λογότυπα, φωτογραφίες, κατάλογοι προϊόντων, τεχνικές προδιαγραφές, περιγραφές, κλπ και στις δύο γλώσσες. Η διαχείριση γίνεται δυναμικά από την κάθε εταιρεία, μέσω του λογαριασμού της και δεν υπάρχει αριθμητικός περιορισμός καταχώρησης προϊόντων.

Ο κάθε επισκέπτης (εγγεγραμμένος ή μη) μπορεί να περιηγηθεί, να αναζητήσει και να δει όλα τα στοιχεία που δημοσιεύονται και να επικοινωνήσει, ζητώντας προσφορά από την αντίστοιχη εταιρεία είτε απευθείας (τηλέφωνο, φαξ) είτε μέσω των ηλεκτρονικών φορμών επικοινωνίας και αιτήματος προσφοράς, του Madein-Greece.com.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας