20/09/2011

STARTUp Live Athens - Τριήμερο επιχειρηματικότητας

Καριέρα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 4 - 6 Νοεμβρίου 2011, διοργανώνεται το STARTup Live Athens, η Αθηναϊκή εκδοχή των τριήμερων επιχειρηματικότητας που έχει την αφετηρία της στην Ευρώπη.

Σκοπός του STARTup Live Athens είναι να δημιουργηθεί μία δυναμική πλατφόρμα, όπου θα συναντηθούν για να δημιουργήσουν μαζί νέοι επιχειρηματίες (entrepreneurs), πρωτότυπες ιδέες και επενδυτές, ενώ ταυτόχρονα επικοινωνεί τις ιδέες που γίνονται πράξεις και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό.

Η συμμετοχή είναι ανοιχτή για όποιον ή όποια ομάδα είναι είτε στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης είτε στα πρώτα βήματα υλοποίησης της επιχειρηματικής ιδέας, σε οποιονδήποτε τομέα ή τοποθεσία στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα παρουσιαστούν, θα αναπτυχθούν και θα διαγωνιστούν επιχειρηματικές ιδέες από διάφορους τομείς: τεχνολογία, εκπαίδευση, κοινωνική επιχειρηματικότητα κλπ, ενώ θα συμμετέχουν και άνθρωποι που ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε αυτές. Ανάμεσα στους μέντορες είναι οι:

Τάσος Παγκάκης, Άλεξ Χριστοφόρου, Jessica Erickson, Eric Parks, Julian Sametinger, Moritz Plassnig, Κατερίνα Κανελίδου, Μαρία Βλάχου, Γιάννης Δοξαράς, Σταύρος Κονταξής, Παναγιώτης Γκεζερλής κ.ά.

Η ομάδα του STARTUp Live Athens, καθώς και επιτυχημένοι νέοι επιχειρηματίες από διάφορα μέρη του κόσμου θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη των ιδεών αυτών, ως μέντορες των ομάδων. Ένα πάνελ ειδικών θα κρίνει τις καλύτερες ιδέες, οι οποίες θα βραβευτούν.

Το STARTup Live Athens, γίνεται με την συνεργασία της STARTEurope, διοργανώτριας του Startup Week 2011, ευρωπαϊκού φεστιβάλ επιχειρηματικότητας και υπό την αιγίδα των StartUp Greece, STARTeurope, Erasmus for Young Entrepreneurs, Ελληνογερμανικό Εμπορικό, και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Young Leaders, ΕΣΥΝΕ.

Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι: Ericsson Hub North Balkans & South East Mediterranean, Loft2Work, Colab, The Newtons, Papaki.gr, Papadopoulou

Χορηγοί επικοινωνίας: Η Καθημερινή, Pathfinder.gr, Αway.gr, Radiobubble.gr.

Η εκδήλωση είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και διοργανώνεται από ομάδα εθελοντών.

Υπεύθυνη επικοινωνίας:

Konstantina Zoehrer konstantina.zoehrer@startuplive.in

Για δηλώσεις συμμετοχής: Επίσημη Ιστοσελίδα του Event - STARTUp Live Athens

Δείτε το Βίντεο από την παρουσίαση του αντίστοιχου event στην Αυστρία STARTUp Live Vienna:

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας