29/8/2011

CeBIT Bilisim Eurasia Matchmaking event 2011

Καριέρα

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης επιχειρηματικών / τεχνολογικών συνεργασιών στον τομέα της Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών θα έχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί που θα συμμετέχουν στη Διεθνή Εκδήλωση τεχνολογικών - επιχειρηματικών συναντήσεων "CeBIT Bilisim Eurasia Matchmaking event 2011", η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης CeBIT Bilisim Eurasia, από 6 έως 9 Οκτωβρίου 2011, στην Κωνσταντινούπολη. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το το KOSGEB (Small and Medium Enterprises Development Organization), με την ενεργό συμμετοχή του Δικτύου ΠΡΑΞΗ, συντονιστή του Enterprise Europe Network – Hellas

Η CeBIT Bilisim Eurasia αντιπροσωπεύει μια από τις πιο σημαντικές εκθέσεις στον τομέα των ΤΠΕ σε ολόκληρη την Ευρασία και αποτελεί ένα διεθνές κέντρο πρόσβασης στις ταχέως αναπτυσσόμενες αγορές της Τουρκίας, Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Μαύρης Θάλασσας. Η προηγούμενη διοργάνωση (2010), φιλοξενήθηκε στον υπερσύγχρονο εκθεσιακό χώρο Tüyap, σε μια έκταση 26.000 τ.μ. και συμμετείχαν περισσότεροι από 1.066 εκθέτες, 130.000 επισκέπτες, ενώ πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 200 προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις (one-to-one meetings) με σκοπό τη διερεύνηση ενδεχόμενης συνεργασίας ή την επέκταση σε νέες αγορές. Η φετινή διοργάνωση Τεχνολογικών - Επιχειρηματικών Συναντήσεων "CeBIT Bilisim Eurasia Matchmaking event 2011" θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο εκθεσιακό Κέντρο TUYAP και απευθύνεται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς:
- Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα
- Tεχνολογίες πληροφοριακών συστημάτων
- Καταναλωτικά Ηλεκτρονικά (κινητή τηλεφωνία, RFID, GPS, συστήματα πλοήγησης και διαχείρισης της κυκλοφορίας)
- Εφαρμογές λογισμικού, Ηλεκτρονικές υπηρεσίες (υγεία, μεταφορές, κτλ.)
- Τηλεόραση, συστήματα αναμετάδοσης (Broadcasting) και δορυφορικές υπηρεσίες επικοινωνιών, συστήματα video/ήχου/φωτισμού/ραδιοεπικοινωνιών.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν νέους πελάτες, να εντοπίσουν καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα, να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους και να προχωρήσουν σε επιχειρηματικές / τεχνολογικές συνεργασίες στον ευρωπαϊκό χώρο. Ταυτόχρονα η εκδήλωση αποτελεί ιδανικό μέσο προώθησης και προβολής νέων τεχνολογιών που έχουν αναπτυχθεί από ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τα τεχνολογικά προφίλ τους ώστε να προγραμματιστούν κατ'ιδίαν συναντήσεις με τους εταίρους της επιλογής τους με σκοπό τη σύναψη διασυνοριακών συμφωνιών μεταφοράς τεχνολογίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη (οι οργανισμοί που θα εγγραφούν εγκαίρως στη διοργάνωση θα έχουν επίσης ελεύθερη είσοδο σε όλoυς τους χώρους της έκθεσης).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους το αργότερο έως τις 31 Αυγούστου 2011, προκειμένου να λάβουν οδηγίες για την υποβολή του τεχνολογικού τους προφίλ και να προγραμματιστούν έγκαιρα οι κατʼ ιδίαν συναντήσεις με εταίρους της επιλογής τους.

Πληροφορίες: κος Βασίλης Αργυρούλης
Δίκτυο ΠΡΑΞΗ
Τηλ.:210 3608057
Φαξ:210 3607690
e-mail:argyroulis@help-forward.gr

Πηγή: STARTUP GREECE

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας