26/8/2011

Ο Κόσμος σας, η Δουλειά σας - Μια Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία

Καριέρα

Σκεφτείτε τις δυνατότητες των επιχειρηματιών. Μπορούν να κερδίσουν χρήματα, να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας, μπορούν επίσης να προσφέρουν λύσεις σε ορισμένες από τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε. Οι επιχειρηματίες είναι αυτοί που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο.

Η πρωτοβουλία Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ, Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ αποσκοπεί στο να εμπνεύσει τους νέους ανθρώπους να γίνουν το είδος των επιχειρηματιών, τους οποίους η κοινωνία μας φαίνεται να χρειάζεται ολοένα και περισσότερο: δημιουργικοί, δυναμικοί και αποφασισμένοι να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.

Ο οδηγός αυτός και τα συνοδευτικά βίντεο είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τον οργανισμό Junior Achievement-Young Enterprise (Σωματείο Επιχειρηματικότητα Νέων-Νεανική Επιχείρηση). Υλικό σε 24 διαφορετικές γλώσσες διανέμεται μέσω χιλιάδων σχολείων ανά την Ευρώπη. Απευθύνεται κυρίως σε νέους ηλικίας 16–19 ετών και φυσικά, στους καθηγητές τους.

Δείτε το παρακάτω καταπληκτικό Βίντεο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την επιχειρηματικότητα.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας