16/06/2011

Summer App Camp Greece - Ανέπτυξε κι εσύ εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα & tablet PC's

Εκπαιδευτικά Νέα

Δηλώστε συμμετοχή στο 1ο App Camp που εστιάζει αποκλειστικά στην ανάπτυξη εφαρμογών κινητών τηλεφώνων ή tablet PCs. Το App Camp προσφέρει την ευκαιρία σε μικρές ομάδες ανάπτυξης (2-5 ατόμων), με γνώσεις κυρίως προγραμματισμού, να επεξεργαστούν τις ιδέες τους και να τις μετατρέψουν σε σύντομο χρονικό διάστημα σε μία λειτουργική πρώτη έκδοση της εφαρμογής που επιθυμούν. Οι συμμετέχουσες ομάδες καθοδηγούνται από μέντορες που συνδυάζουν ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων στους τομείς προγραμματισμού, design, μάρκετινγκ και προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας.

Οι εγγραφές για τις ενδιαφερόμενες ομάδες έχουν ξεκινήσει και θα διαρκέσουν έως και τις 27 Ιουνίου 2011.

Δικαίωμα Συμμετοχής
Δικαίωμα συμμετοχής στο App Camp έχουν ομάδες ατόμων, με ελάχιστο αριθμό μελών 2 και μέγιστο 5, ανεξάρτητου ηλικίας και φύλου. Για τη συμμετοχή απαιτείται η υποβολή αίτησης και η έγκριση αυτής από την διαχειρίστρια επιτροπή. Τουλάχιστον δύο μέλη της ομάδας θα πρέπει να απασχοληθούν πλήρως κατά τη διάρκεια του App Camp. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων προσδιορίζεται από τις δυνατότητες του κάθε App Campus που συμμετέχει στο App Camp, καθώς και από το συνολικό αριθμό εθελοντών συμβούλων. Στο App Camp μπορούν να συμμετέχουν ομάδες που ήδη δουλεύουν πάνω σε κάποια ιδέα η οποία όμως δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει.

Η συμμετοχή στο App Camp, η χρήση των χώρων (App Campus) και η συμβουλευτική από τους μέντορες είναι ΔΩΡΕΑΝ.
- Δεν καλύπτεται το κόστος που ενδεχομένως προκύπτει για τις ομάδες από:
τη μεταφορά και σίτιση κατά τη διάρκεια του App Camp
τη μεταφορά, φιλοξενία και σίτιση στο App Resort
τα έξοδα κατοχύρωσης πνευματικής ιδιοκτησίας
τα έξοδα υποβολής των εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας σε ηλεκτρονική αγορά (e-market place πχ iTunes) τα οποία θα πρέπει να καλύψουν μόνες τους οι ομάδες. Επιτρέπεται στις συμμετέχουσες ομάδες να βρουν δικούς τους χορηγούς οι οποίοι θα αναφέρονται στην ιστοσελίδα του AppCamp σε ειδική ενότητα.

Περισσότερες Πληροφορίες: 1o Summer App Camp Greece

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας