19/05/2011

Επιχειρηματικές Ιδέες: Farmbook.info – Αγορές & Πωλήσεις αγροτικών προϊόντων στην Παγκόσμια αγορά

Καριέρα

Την τεχνολογία και ειδικότερα το Internet σκέφτηκαν να εκμεταλλευτούν οι ιδρυτές του Portal Farmbook.info για να συνδέσουν τους παραγωγούς των αγροτικών αλλά και αλιευτικών προϊόντων με την παγκόσμια αγορά. Είτε πρόκειται για φρούτα, λαχανικά, γάλα, ψάρια ή και αυγά, λάδι και εκατοντάδες άλλα προϊόντα μέσω του Farmbook μπορούν οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές αλλά και παραγωγοί από όλες τις χώρες του κόσμου να ενημερωθούν για την προσφορά και ζήτηση που υπάρχει καθημερινά.

Εταιρίες που ενδιαφέρονται να αγοράσουν αγροτικά & αλιευτικά προϊόντα μπορούν να δημιουργήσουν την δική τους καρτέλα και να ανεβάζουν αγγελίες για τα προϊόντα που ενδιαφέρονται. Το ίδιο ισχύει για τους παραγωγούς που μπορούν να ενημερώνουν καθημερινά για τα διαθέσιμα προϊόντα τους προς πώληση.
Μέσω του Farmbook.info ενισχύονται οι εξαγωγές μιας και οι παραγωγοί απευθύνονται στην παγκόσμια αγορά.
Το Farmbook.info ξεκίνησε από την Ρωσία και πλέον στρέφεται σε παραγωγούς & υποψήφιους αγοραστές από όλο τον κόσμο με σκοπό να γίνει μια παγκόσμια πλατφόρμα αγοράς και πώλησης αγροτικών& αλιευτικών προϊόντων. Υποστηρίζει 4 Γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά και Ρώσικα.
Μένει να δούμε τους πρώτους παραγωγούς από την χώρα μας να αξιοποιήσουν την τεχνολογία του Internet και να στραφούν στις εξαγωγές μέσω του Farmbook ή κάποιας άλλης παγκόσμιας πλατφόρμας.

Περισσότερες πληροφορίες: www.farmbook.info

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας