17/5/2024

Summer School 2024: Shipping in Action από το Alba και το HMC/ICS

Σεμινάρια

Το Alba και το HMC/ICS συνεργάστηκαν ώστε να προσφέρουν ένα ιδιαίτερο καλοκαιρινό εισαγωγικό μάθημα στη ναυτιλία στην Ελλάδα, μια χώρα με μακρόχρονη παράδοση στη ναυτιλία και με τον μεγαλύτερο εμπορικό στόλο στον κόσμο τόσο σε αξία όσο και σε μέγεθος. 
 
Το μάθημα με τίτλο «Summer School 2024: Shipping in Action» θα λάβει μέρος στην Αθήνα (στο Alba) και στον Πειραιά (στο HMC/ICS), περιοχές που φιλοξενούν περισσότερες από 700 ελληνικές και ξένες ναυτιλιακές εταιρείες, πολλές από τις οποίες ειδικεύονται στη Διαχείριση Ναυτιλίας.
 
Σκοπός του προγράμματος είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες του μια πραγματική κατανόηση της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας και να τους μυήσει στη διεθνή επιχειρηματική ναυτιλία, στις νέες της τεχνολογίες, στα υπάρχοντα περιβαλλοντικά ζητήματα και στο εμπορικό τομέα της ναυτιλίας όπως η S&P και η Chartering.
 
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεκινάει στις 25 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 28 του ίδιου μήνα. Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία μέσω μιας προσέγγισης που επικεντρώνεται στην πρακτική και παραδίδεται από διακεκριμένους ομιλητές της βιομηχανίας. Όλοι οι συμμετέχοντες θα επωφεληθούν από εκπαιδευτικές επισκέψεις σε κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρείες, πλοία και λιμάνια, καλύπτοντας διαφορετικά μέρη των ναυτιλιακών αγορών όπως το ξηρό φορτίο, τα υγρά, τα εμπορευματοκιβώτια, τα λιμάνια κ.λπ.
 
Τέλος, οι τέσσερις αυτές ημέρες στην Αθήνα περιλαμβάνουν ξενάγηση στο λόφο της Ακρόπολης και στο μουσείο της, επίσκεψη στην Αθηναϊκή Riviera, διασκέδαση στην παραλία μέχρι το ηλιοβασίλεμα και συμβουλές για την νυχτερινή διασκέδαση στην Αθήνα.
 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας