9/4/2024

Κυκλοφόρησε από την ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ το βιβλίο "ANTISOFT"

Καριέρα

Κυκλοφόρησε από την ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ το βιβλίο “ANTISOFT”. Ένα πρακτικό εγχειρίδιο προσωπικής ανάπτυξης - αντίδοτο στα αγαπολογικά ελιξίρια αυτοβελτίωσης - που φωτίζει τα ίχνη της ανθρώπινης προσπάθειας για όσους παλεύουν να πετύχουν στόχους και να χτίσουν έναν καλύτερο εαυτό. Ζυμωμένο με σκληρό λόγο, προικίζει τον αναγνώστη με θάρρος, επιμονή και ορθούς συλλογισμούς ώστε να ξαναβρεί τον δρόμο του σε έναν κόσμο που παραχόρτασε κι έγινε πολύ μαλθακός.

Ο συγγραφέας
 
Ο Άρης Ξυπολιτόπουλος είναι πιστοποιημένος business coach και εκπαιδευτής ενηλίκων, ιδρυτής του businessbasics.gr, διδάσκει και καθοδηγεί την επιχειρηματική και προσωπική ανάπτυξη μικρών επιχειρήσεων και επαγγελματιών. Πριν φτάσει εδώ, πέρασε πολλά χρόνια στο live music industry, κάποια από αυτά δίπλα σε διάσημους celebrities, σχεδίασε project, κυνήγησε deals, έχασε λεφτά, ναυάγησε πολλάκις. Ο Άρης είναι λίγο ακατέργαστος, σκέφτεται διαφορετικά, μιλάει και γράφει έντονα και προσεγγίζει την προσωπική ανάπτυξη όπως και το business: χωρίς γιρλάντες και back to basics!
 

 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας