5/4/2024

Το 1ο σεμινάριο στην Ελλάδα που θα μιλήσει ανοιχτά για την ψυχολογική κακοποίηση εις βάρος της γυναίκας κατά την κύηση

Σεμινάρια

Το Semifind καλωσορίζει τη ψυχολόγο Στυλιανή Μακαρώνη, η οποία διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Λαύριο και είναι κάτοχος νόμιμης άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου από την Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής. Είναι απόφοιτη του τμήματος Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας του University of Derby της Αγγλίας και οι Μεταπτυχιακές της σπουδές αφορούν τη Συμβουλευτική & Θετική Ψυχολογία (University of Bolton, Αγγλία) και Κλινική Ψυχολογία & Συμβουλευτική (University of Derby, Αγγλία). Έχει πιστοποιηθεί για τις Δεξιότητες Συμβουλευτικής από το European International University.
 
Οι εξειδικευμένες παρεμβάσεις της στην ψυχολογική υποστήριξη αφορούν την αντιμετώπιση του άγχους, των διαταραχών διάθεσης, των κρίσεων πανικού, τη διαχείριση φοβιών, την αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών, κατάθλιψης και τη βελτίωση της αυτοεκτίμησης καθώς και συμβουλευτική γονέων, ζεύγους και ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων. Πιστοποιημένη στην οργάνωση και στο σχεδιασμό διδασκαλίας σε ενήλικους και ανήλικους εκπαιδευόμενους, μέσα από σεμινάρια και εκπαιδεύσεις, στοχεύει στην ενημέρωση της αναγκαιότητας για Ψυχολογική Υποστήριξη δυναμώνοντας τη φωνή των ανθρώπων σε μία εποχή που αγωνίζεται για την αποδοχή και την ισότητα.
 
Η Στυλιανή Μακαρώνη διοργανώνει το πρώτο σεμινάριο στην Ελλάδα που θα μιλήσει ανοιχτά για την Ψυχολογική Κακοποίηση εις βάρος της γυναίκας κατά την κύηση. Το online εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα απευθύνεται σε γυναίκες που βιώνουν ή έχουν βιώσει δυσάρεστες ή επιβλαβείς σχέσεις κατά την κύηση και αναζητούν πληροφορίες, υποστήριξη και εργαλεία αντιμετώπισης, σε επαγγελματίες υγείας, οργανώσεις και ομάδες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κοινωνικής υποστήριξης και της πρόληψης της βίας εις βάρος των γυναικών και στο γενικότερο κοινό.
 
Κατά τη διάρκεια αυτή, θα πραγματοποιηθεί μια επιστημονική ανάλυση της ψυχολογικής κακοποίησης που βιώνουν πολλές γυναίκες κατά την εγκυμοσύνη και θα παρουσιαστούν διάφορες θεματικές ενότητες με σκοπό την κατανόηση του ζητήματος και τις δράσεις που μπορούν να ληφθούν.
 
Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: Στυλιανή Μακαρώνη

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας