6/3/2024

Το Semifind καλωσορίζει το Πρότυπο Επιστημονικό Κέντρο “Αεί Φέρειν”

Σεμινάρια

Το Semifind καλωσορίζει το “Αεί Φέρειν”, ένα Πρότυπο Επιστημονικό́ Κέντρο σχεδιασμού αειφορικών δράσεων και εφαρμογής αναπτυξιακών προγραμμάτων στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό.
 
Το Αεί Φέρειν μετράει περισσότερα από 10 έτη παρουσίας σε ένα σημείο – ορόσημο, το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών | ΟΑΚΑ «Σπύρος Λούης» και έχει φιλοξενήσει στις δράσεις του περισσότερα από 10.000 παιδιά αλλά και γονείς.
 
Η ομάδα αποτελείται από εξειδικευμένους επιστημονικούς συνεργάτες, άρτια παιδαγωγικά καταρτισμένους, με διαρκή επιμόρφωση και ενημέρωση. Οι συντονιστές του κέντρου διαθέτουν εξειδικευμένη επιστημονική γνώση, πολύτιμη διδακτική εμπειρία και κυρίως  αγάπη και σεβασμό για τον άνθρωπο.
Οι εκπαιδευτικές του δράσεις είναι συμπεριληπτικές, προσβάσιμες σε όλους και απευθύνονται σε παιδιά και εφήβους, φοιτητές, γονείς, ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και εκπαιδευτικούς.
 
Τα βιωματικά σεμινάρια του “Αεί Φέρειν” εστιάζουν στον τομέα της Ψυχολογίας, της Συμβουλευτικής και της Διαχείρισης άγχους:
 
Συνεπώς, μέσα από τις δράσεις και τα εκπαιδευτικά τους προγράμματα αποσκοπούν στην πρακτική εφαρμογή βιωματικών δράσεων ικανών να παρέμβουν θετικά στην ενδυνάμωση, τον εμπλουτισμό του συναισθηματικού κόσμου του ατόμου και στην ανάπτυξη όλων των ικανοτήτων και δεξιοτήτων που συνιστούν τη συναισθηματική νοημοσύνη.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας