28/02/2024

Το Semifind καλωσορίζει το Κέντρο Ψυχοδράματος & Προσωπικής Ανάπτυξης ‘Ψυχοκίνηση’

Σεμινάρια

Το Semifind καλωσορίζει το νέο φορέα ‘Ψυχοκίνηση’, ο οποίος δημιουργήθηκε από τη Δανάη Χορομίδου το 2014, ως ένας χώρος Ψυχοδράματος και Προσωπικής Ανάπτυξης.
 
Στο χώρο αυτό, παρέχονται υπηρεσίες ομαδικής ψυχοθεραπείας-ψυχοδράματος, βιωματικά εργαστήρια προσωπικής ανάπτυξης-ψυχοδράματος, ατομικές συνεδρίες ενηλίκων, διαδικτυακές συνεδρίες, καθώς και εκπαίδευση ψυχοδράματος για επαγγελματίες.
 
Τα εργαστήρια ψυχοδράματος που διοργανώνονται κατά τη διάρκεια του έτους, απευθύνονται σε όσους θέλουν να αποκτήσουν μια πρώτη εμπειρία, σε όσους επιθυμούν μια σταθερή επαφή και σε όσους ενδιαφέρονται για την εκπαίδευση ψυχοδράματος. Βασικός σκοπός αποτελεί η προσωπική ανάπτυξη του κάθε συμμετέχοντα, η οποία επιτυγχάνεται μέσω της ομαδικής δουλειάς και προσπάθειας.
 
Το σεμινάριο ‘Συνάντηση με το εσωτερικό μας παιδί’, απευθύνεται σε όποιον επιθυμεί να δουλέψει θεματικές γύρω από το “εσωτερικό παιδί” σε ομαδικό πλαίσιο, σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να γνωρίσει το ψυχόδραμα και την αξία της ψυχοδραματικής μεθόδου και σε όσους εκφράζουν ενδιαφέρον για την εκπαίδευση ψυχοδράματος.
 
Αξίζει να τονιστεί ότι η συμμετοχή στη βιωματική διαδικασία γίνεται με απόλυτο σεβασμό στο ρυθμό και επιθυμία του κάθε μέλους και εφόσον έχει προηγουμένως καλλιεργηθεί το κατάλληλο κλίμα ασφάλειας και εμπιστοσύνης στην ομάδα.
 
Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: Ψυχοκίνηση - Κέντρο Ψυχοδράματος & Προσωπικής Ανάπτυξης
 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας