02/02/2024

Με την εγγραφή σου στα Νέα Τμήματα Φεβρουαρίου στον ΑΚΤΟ, κερδίζεις τη χρονιά και αλλάζεις ζωή!

ΙΕΚ

Αν ψάχνεις κορυφαίες σπουδές στο Art & Design, έλα στον ΑΚΤΟ! Μόνο εδώ θα βρεις όλο το φάσμα Ειδικοτήτων στις Τέχνες και το Design, όλες τις εκπαιδευτικές Βαθμίδες και όλους τους τρόπους για να σπουδάσεις αυτό που ονειρεύεσαι!  
 
Τα Νέα Τμήματα που ξεκινούν τον Φεβρουάριο σου δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσεις την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά και να σπουδάσεις όσα ονειρεύεσαι! 
Οι εγγραφές ξεκίνησαν! 
 
 
Επίλεξε το πρόγραμμα σπουδών που σου ταιριάζει και ζήσε στον ΑΚΤΟ την κορυφαία σπουδαστική εμπειρία:   
 
Πτυχίο στο Art & Design με ευέλικτη φοίτηση και παρακολούθηση 3 απογεύματα την εβδομάδα (2 δια ζώσης και 1 online). Σε συνεργασία με το κρατικό βρετανικό πανεπιστήμιο Middlesex University London. 
 
ONLINE σπουδές Art & Design, με παρακολούθηση 1 απόγευμα την εβδομάδα. 
 
Κορυφαίες Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Art & Design, από ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα κύρους, όπως ο ΑΚΤΟ, που οδηγούν στους διεθνώς αναγνωρισμένους πανεπιστημιακούς τίτλους του Middlesex University London. Ισχύει Early Entry έως τις 12/02/2024 με όφελος 2000,00 Ε στα δίδακτρα. 
 
Ο ΑΚΤΟ είναι το μοναδικό ΙΕΚ στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στο Art & Design, προσφέροντας Προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης.  
 
Για όσα ονειρεύεσαι, μη συμβιβάζεσαι!  
 
Πληροφορίες – Εγγραφές - Αιτήσεις Αποδοχής 
 
AKTO | admissions@aktocollege.gr 
Αθήνα (Ευελπίδων 11Α | Τ. 2105230130)  
Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 43 | Τ. 2310221231)

 

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.