29/1/2024

Το Semifind καλωσορίζει τη σχολή κομμωτικής του Νίκου Αμάραντου

Σεμινάρια

Το Semifind καλωσορίζει τη πρώτη σχολή κομμωτικής στην Ελλάδα, του Νίκου Αμάραντου, η οποία λειτουργεί από το 1930 και αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο στον τομέα της εκπαίδευσης και της επαγγελματικής κατάρτισης.
 
Η προσφορά σεμιναρίων που βασίζονται στην πολυετή εμπειρία και κατάρτιση του Νίκου Αμάραντου υπόσχεται να προσφέρει στους εκπαιδευόμενους μια βάση γνώσεων και ιδεών στο χώρο της κομμωτικής.
 
Βάση της εκπαίδευσης αποτελεί η διδαχή των νέων τεχνικών, η ευέλικτη και σύγχρονη ύλη και η δυνατότητα ανέλιξης ως επαγγελματίας κομμωτής.
 
Οι φοιτητές της σχολής θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν από μια ομάδα καταξιωμένων εκπαιδευτών, να αποκτήσουν ξεχωριστή εξειδίκευση ,προσαρμοσμένη στα μέτρα, ώστε να ξεχωρίσουν στην αγορά εργασίας.
 
Εκπαιδευτικά προγράμματα όπως η Κομμωτική, Barber, Hairstylist και Colorist, σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τις δεξιότητές σας ανάλογα και να αποκτήσετε την απαραίτητη ειδίκευση στο αντικείμενο που σας ταιριάζει.
 
Αναμφίβολα, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους θέλουν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να εξελιχθούν στον τομέα της κομμωτικής.
 
Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: nikos amarantos ΚΔΒΜ.

 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας