15/01/2024

Εξοπλίζουμε τα παιδιά με ικανότητες οργάνωσης έργων και επίτευξης στόχων!

Σεμινάρια

Το International Project Management Association (IPMA Greece) φέρνει για 1η φορά στην Ελλάδα το πρωτοποριακό πρόγραμμα IPMA Teens, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους ηλικιών 6-18 ετών. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων κατάλληλα προσαρμοσμένων σε κάθε ηλικιακή κατηγορία, ώστε η νέα γενιά να μάθει να υλοποιεί projects και να επιτυγχάνει στόχους  μέσα από τον καθορισμό στόχων και χρονοδιαγράμματος, την ομαδική εργασία, την επικοινωνία, τη διαχείριση συγκρούσεων, τις διαπραγματεύσεις και πολλές άλλες δεξιότητες.
 
Οργανώνονται δίωρα εργαστήρια με παιχνίδια, κατασκευές, δράσεις που συνδυάζουν την απόκτηση γνώσεων, την ανάπτυξη δεξιοτήτων για τη Διαχείριση Έργων και φυσικά ψυχαγωγία. 
Στόχος του IPMA Greece είναι μέσα από συνεργασία με εκπαιδευτικά ιδρύματα, φορείς γονέων και κηδεμόνων, εκπαιδευτικούς, να προωθηθεί η ανάπτυξη πρακτικών δεξιοτήτων που θα χρησιμεύσει στη νέα γενιά στην πορεία τους στη ζωή.
 
Αν σας ενδιαφέρει να είστε ένας από τους πρώτους συνεργάτες, εκπαιδευτικά ιδρύματα, γονείς, εκπαιδευτές ή χορηγοί του πρωτοποριακού αυτού προγράμματος, το IPMA Greece σας προσκαλεί στη δωρεάν διαδικτυακή ενημέρωση για το πρόγραμμα, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:00 - 21:00. 
 
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του IPMA GREECE.
Εγγραφείτε στη δωρεάν Διαδικτυακή Ενημέρωση του IPMA Teens.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας