5/12/2023

Θέλεις να κερδίσεις την ακαδημαϊκή χρονιά; Δήλωσε συμμετοχή στο Open Day του ΑΚΤΟ!

Προπτυχιακά

Ο ΑΚΤΟ ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται όλους όσοι ενδιαφέρονται για σπουδές στο Art & Design, με αφορμή την έναρξη των Νέων Τμημάτων Φεβρουαρίου. Οι ημερίδες ενημέρωσης διοργανώνονται, με στόχο να βοηθήσουν τους υποψήφιους να επιλέξουν σωστά για τις σπουδές τους και να πάρουν τη σωστή απόφαση για το μέλλον τους.
 
Πέμπτη 7/12/23 
 
 
Η συμμετοχή στο Open Day είναι μία προσομοίωση της σπουδαστικής Εμπειρίας ΑΚΤΟ. Η ακαδημαϊκή και επαγγελματική εξέλιξη, οι γνώσεις και τα εφόδια που αποκτάς, οι επιλογές που σου προσφέρονται αλλά και η σύνδεση με την Αγορά Εργασίας -ενώ ακόμα σπουδάζεις- αποτελούν μερικά μόνο από τα σημεία που αναλύονται.
 
Δήλωσε συμμετοχή στο Open Day που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για τις σπουδές Art & Design!  
 
  • Γνώρισε όλες τις ειδικότητες του Art & Design αλλά και, τις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές προοπτικές που σου προσφέρουν!
  • Ανακάλυψε τα προγράμματα σπουδών και βρες αυτό που σου ταιριάζει! 
  • Ενημερώσου για τις επιλογές φοίτησης στα Νέα Τμήματα Φεβρουαρίου: Master of Arts (Part Time), BA Open College Part-Time, IEK και ONLINE.
  • Μίλησε με την ακαδημαϊκή ομάδα του ΑΚΤΟ και λύσε κάθε απορία σου! 
  • Μάθε περισσότερα για τον ΑΚΤΟ και το AKTO Experience που ζουν οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες της κοινότητας ΑΚΤΟ! 
  • Ανακάλυψε τα προνόμια του να σπουδάζεις στην μεγαλύτερη εκπαιδευτική κοινότητα Art & Design!
 
Με την εγγραφή σου στα Νέα Τμήματα Φεβρουαρίου κερδίζεις διπλά: και την ακαδημαϊκή χρονιά και όφελος στα δίδακτρα έως 2.800€!

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.