28/11/2023

ICS Annual Professional Maritime Programme: Επαγγελματική Πιστοποίηση στη Ναυτιλία

Μεταπτυχιακά

Έναρξη: Ιανουάριος 2024 ‖ Ανοιχτές Εγγραφές

Το Hellenic Management Center (HMC), αποκλειστικός πάροχος εκπαίδευσης του Institute of Chartered Shipbrokers στην Ελλάδα, ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για το πρόγραμμα της ναυτιλιακής πιστοποίησης, ICS Professional Maritime Programme. Το πρόγραμμα, που ξεκινά τον Ιανουάριο του 2024, ανοίγει νέους δρόμους επαγγελματικής εξέλιξης για τον κόσμο της ναυτιλίας.

Το ICS Professional Maritime Programme αποτελεί ένα μοναδικό επαγγελματικό πρόγραμμα σπουδών του Institute of Chartered Shipbrokers (ICS), ενός οργανισμού με παρουσία διάρκειας 120 χρόνων στον χώρο της ναυτιλίας. Το ICS διακρίνεται ως ο πρωτοπόρος οργανισμός παροχής υψηλής ποιότητας επαγγελματικής ναυτιλιακής εκπαίδευσης και είναι ο μόνος διεθνώς αναγνωρισμένος φορέας που εκπροσωπεί όλους τους ναυτιλιακούς επαγγελματίες.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις του χώρου και παρέχει ολοκληρωμένη ναυτιλιακή γνώση μέσα από σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους. Το πρόγραμμα διαρκεί ένα ακαδημαϊκό έτος και διδάσκεται από καταξιωμένους επαγγελματίες. Η πρακτική προσέγγιση, τα case studies και τα workshops προσφέρουν μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία που μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα στο εργασιακό περιβάλλον.

Οι συμμετέχοντες παρακολουθούν ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων που καλύπτουν όλες τις πτυχές της ναυτιλίας, από το Chartering και το Ship Operations & Management μέχρι το Marine Insurance, το Shipping Finance και το Shipping Law. Επιπλέον, το πρόγραμμα προετοιμάζει τους συμμετέχοντες για τις εξετάσεις ICS Professional Qualifying Examinations, οι οποίες οδηγούν στην απόκτηση της ιδιότητας μέλους του ICS, σημάδι επαγγελματισμού και καταξίωσης διεθνώς.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου της ναυτιλίας, αποφοίτους ναυτιλιακών σπουδών, αξιωματικούς του εμπορικού ναυτικού, αλλά και σε αποφοίτους και επαγγελματίες από διάφορους τομείς που επιθυμούν να εξειδικευθούν στη ναυτιλία.

Το ICS Professional Maritime Programme προσφέρει ευελιξία στο ωράριο, καθώς τα μαθήματα διεξάγονται δύο φορές την εβδομάδα σε απογευματινές ώρες, ενώ παρέχονται και διαδικτυακά μαθήματα για εκείνους που προτιμούν την εξ' αποστάσεως εκπαίδευση. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε συνέδρια, επισκέψεις σε ναυτιλιακές εταιρείες, σεμινάρια και να διαμορφώσουν επαγγελματικές ευκαιρίες και δικτύωση μέσω του εκτενούς δικτύου του ICS.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις εγγραφές, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω στοιχεία:

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να εξελίξετε την καριέρα σας στον συναρπαστικό χώρο της ναυτιλίας με το ICS Professional Maritime Programme!

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.