15/11/2023

Σκέφτεσαι το Μετά; METAμορφώσου στον ΑΚΤΟ!

Μεταπτυχιακά

Όφελος 2.800€ για Εγγραφές έως 31/12/23

Οι μεταπτυχιακές σπουδές, ειδικά όταν πραγματοποιούνται σε ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα κύρους, όπως ο ΑΚΤΟ, αποτελούν για όλους έναν ακαδημαϊκό στόχο - μία προσωπική επένδυση που καθορίζει το παρόν και, κυρίως, το μέλλον μας. 

Ο ΑΚΤΟ σου δίνει, τώρα, μία μοναδική ευκαιρία να εξελίξεις τις γνώσεις και τις δεξιότητές σου στο Art & Design και να αποκτήσεις έναν διεθνώς αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό τίτλο από το Middlesex University London και να ΜΕΤΑμορφωθείς. Με το πρόγραμμα Early Entry κερδίζεις έκπτωση 2.800€ στα ετήσια δίδακτρα, τα οποία διαμορφώνονται σε 5.200€ (από 8.000€). Ισχύει για Αιτήσεις Αποδοχής που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 31/12/23

Έναρξη νέων τμημάτων: Φεβρουάριος 2024 

Διάλεξε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα που σου ταιριάζει και απογείωσε την καριέρα σου στο χώρο των Τεχνών και του Design, διεκδικώντας θέσεις με καλύτερες προοπτικές σε κάθε επίπεδο!

MA in Design 
Το μοναδικό διακλαδικό και διεπιστημονικό μεταπτυχιακό στην Ελλάδα, με δυνατότητα εξειδίκευσης στα εξής δημιουργικά πεδία: 

  • Digital Spaces & Interactive Media
  • Visual Communication 
  • Urban Vision & Interior Architecture 
  • Sustainability & Product Innovation 

Το πρόγραμμα ΜΑ in Design παρέχεται στα AKTO campus Αθήνας και Θεσσαλονίκης. 

MA in Fine Art 
Το πιο ολοκληρωμένο Κολεγιακό μεταπτυχιακό πρόγραμμα Καλών Τεχνών στην Ελλάδα. Μέσα από αυτό θα διαμορφώσεις το Προσωπικό Καλλιτεχνικό σου Έργο, θα το τεκμηριώσεις μέσα από την Έρευνα και θα αποκτήσεις εμπειρία σε θέματα Επαγγελματικής Πρακτικής. 

MA in Art & Education 
Το μεταπτυχιακό ειδικεύεται στη Διδακτική των Εικαστικών Τεχνών. Μέσα από τα ποικίλα πεδία που εξετάζει, μελετά και ερευνά, έρχεται να απαντήσει στην αυξανόμενη ανάγκη εξειδίκευσης σε ζητήματα διδακτικής των εικαστικών τεχνών στην σύγχρονη Ελληνική πραγματικότητα.   

Ενημερώσου για την 50% Επιδότηση Διδάκτρων που προσφέρει ο ΑΚΤΟ αποκλειστικά για τους, εν ενεργεία, εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και τους απόφοιτους Παιδαγωγικών Τμημάτων και σχολών Καλών Τεχνών! 

Στείλε σήμερα Αίτηση Αποδοχής στον ΑΚΤΟ, εξέλιξε τις σπουδές σου σε μεταπτυχιακό επίπεδο και ΜΕΤΑμορφώσου στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

Για όσα ονειρεύεσαι, μη συμβιβάζεσαι! 

Πληροφορίες – Αιτήσεις Αποδοχής
AKTO | akto.gr | admissions@aktocollege.gr
Αθήνα (Ευελπίδων 11Α | Τ. 2105230130)
Θεσσαλονίκη (26ης Οκτωβρίου 38-40 & Ανδρ. Γεωργίου | Τ. 2310.221.231) 

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.