26/09/2023

Νέο πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα από την projectyou

Σεμινάρια

Η projectyou φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την πρωτοποριακή Πιστοποίηση Green Project Management® (GPM). Σε μια εποχή, όπου η μέριμνα για το περιβάλλον και την κοινωνία, παράλληλα με την επιχειρηματική ανάπτυξη, απασχολεί όλο και περισσότερο τον επιχειρηματικό κλάδο, η projectyou κάνει το επόμενο βήμα στην εκπαίδευση στελεχών και ανακοινώνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα προετοιμασίας για την Πιστοποίηση GPM-b.

Ως Project Managers είναι σημαντικό να λαμβάνουμε υπόψιν τη βιωσιμότητα σε όλο τον κύκλο ζωής ενός έργου και σε αυτή την προσπάθεια συνεισφέρει η Πιστοποίηση GPM-b, καθώς αποτελεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την εφαρμογή της βιωσιμότητας στη διαχείριση έργων.

Από το 2009 έχουν πιστοποιηθεί 23.567 Project Managers παγκοσμίως και το P5 Standard χρησιμοποιείται σχεδόν σε κάθε χώρα του κόσμου, το οποίο ευθυγραμμίζεται με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ, παρέχοντας στους Project Managers μια κατεύθυνση που εστιάζει στη δημιουργία κοινής αξίας για την αντιμετώπιση παγκόσμιων ζητημάτων.

Κάντε σήμερα το επόμενο βήμα στην καριέρα σας και εντάξτε τη βιωσιμότητα στα έργα σας!

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ: projectyou_green_project_management

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας