19/06/2023

Στον ΑΚΤΟ κοιτάμε ψηλά!

Προπτυχιακά

Ο ΑΚΤΟ είναι ο μοναδικός εκπαιδευτικός όμιλος της χώρας που προσφέρει όλο το φάσμα σπουδών στις ειδικότητες του Art & Design. 
 
 
Καλύπτοντας όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, ο ΑΚΤΟ προσφέρει ένα ιδανικό εκπαιδευτικό περιβάλλον με πλούσιες σπουδαστικές παροχές για να σπουδάσεις την αγαπημένη σου ειδικότητα επιλέγοντας το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου:  
 
O AKTO αποτελεί τον μοναδικό εκπαιδευτικό οργανισμό στην Ελλάδα, που προσφέρει τέσσερα καινοτόμα διακλαδικά/διεπιστημονικά Μεταπτυχιακά Προγράμματα με εξειδίκευση στο Art & Design. Τα προγράμματα λειτουργούν σε συνεργασία με το κρατικό βρετανικό πανεπιστήμιο Middlesex University London και οδηγούν στους διεθνώς αναγνωρισμένους πανεπιστημιακούς τίτλους Master of Arts.
 
Σε συνεργασία με το Middlesex University London, ο ΑΚΤΟ προσφέρει 9 προπτυχιακά προγράμματα σπουδών που οδηγούν στην απόκτηση του διεθνώς αναγνωρισμένου πανεπιστημιακού τίτλου Bachelor of Arts (Honours) Degree. Ο τίτλος δίνει τη δυνατότητα εξέλιξης των σπουδών σε Μεταπτυχιακό Επίπεδο.
 
Οι προπτυχιακές σπουδές με ευελιξία είναι, τώρα, γεγονός! Στον ΑΚΤΟ μπορείς να αποκτήσεις τον διεθνώς αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό τίτλο Bachelor of Arts (Honours) Degree, με Part Time παρακολούθηση. Η φοίτηση πραγματοποιείται σε απογευματινό ωράριο, τρεις φορές την εβδομάδα παρέχοντας μία ολοκληρωμένη σπουδαστική εμπειρία.  
 
Στον ΑΚΤΟ λειτουργεί το πιο εξειδικευμένο ΙΕΚ Art & Design. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της διετούς φοίτησης και της πρακτικής άσκησης στους απόφοιτους απονέμεται Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης (Β.Ε.Κ.) που τους δίνει δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης και οδηγούν στο Κρατικό Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης.
 
Ο ΑΚΤΟ μηδενίζει τις αποστάσεις και σου προσφέρει τα πιο προηγμένα προγράμματα για Online σπουδές στο Art & Design! Απαντώντας στις σύγχρονες απαιτήσεις της Online εκπαίδευσης, χρησιμοποιούμε μεθόδους και εργαλεία που εξασφαλίζουν την κορυφαία σπουδαστική εμπειρία. Η εκπαίδευση γίνεται μέσω Virtual Learning Environment (VLE) και μία σειρά υψηλής ποιότητας παροχών προς τους σπουδαστές.
 
Με την ιστορία των 50 και πλέον χρόνων αλλά και με την ακαδημαϊκή διάκριση μίας στις 11 καλύτερες Σχολές Design διεθνώς, ο ΑΚΤΟ εγγυάται να σας πάει ψηλά!
 
Για όσα ονειρεύεσαι, μη συμβιβάζεσαι!
 
Προνομιακά Δίδακτρα με Εγγραφές Early Entry!
 
AKTO | admissions@aktocollege.gr
Αθήνα (Ευελπίδων 11Α | Τ. 2105230130 | 
Θεσσαλονίκη (26ης Οκτωβρίου 38-40 & Ανδρέου Γεωργίου | Τ. 2310.221.231) 

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.