12/05/2023

Με απόλυτη επιτυχία η διεξαγωγή του συνεδρίου Devoxx Greece 2023!

Καριέρα

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο συνέδριο Devoxx Greece 2023 το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, 4 - 6 Μαΐου 2023. Το συνέδριο είχε ως βασικό σκοπό να παρουσιάσει όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κλάδο της ανάπτυξης λογισμικού, ενώ η συμμετοχή ξεπέρασε τις αρχικές εκτιμήσεις με τον αριθμό των εγγραφών να ξεπερνάει τα 1200 άτομα από 32 χώρες. 
 
Οι προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν στο σύνολο 81 από την Αμερική, την Ευρώπη και την Ελλάδα ενώ μεταξύ άλλων στο συνέδριο παρευρέθηκε και ο ιδρυτής του θεσμού κ. Stephan Janssen. 
 
Το πρόγραμμα επικεντρώθηκε σε θεματικές ενότητες όπως: Java, Cloud, Big Data, Security, Architecture, Artificial Intelligence, Machine Learning, Robotics, Programming Languages, Methodologies, και Developer Culture. Οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις και πρακτική εμπειρία στη μεγαλύτερη τεχνολογική συνάντηση που έφερε τον τίτλο “Bringing Developers Together” και απαρτίζονταν από πλούσιες διαλέξεις και ενδιαφέρουσες ομιλίες. 
 
Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο διοργανωτής του Devoxx Greece  κ. Πάτροκλος Παπαπέτρου: “Το φετινό Devoxx ήταν το μεγαλύτερο και πολυπληθέστερο από όλα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς το συνέδριο από τοπικό έχει γίνει διεθνές με συμμετοχές από όλην την Ευρώπη και αποτελεί τόπο συνάντησης για δικτύωση και ανταλλαγή απόψεων στον κλάδο της τεχνολογίας. Ευελπιστούμε το αντίστοιχο συνέδριο το Νοέμβριο του 2023 στη Θεσσαλονίκη να έχει την ίδια απήχηση”. 
 
Τέλος στο Devoxx Greece 2023 συμμετείχαν ως χορηγοί και υποστηρικτές, οι σημαντικότερες εταιρείες από τον κλάδο της τεχνολογίας, οι οποίες παρουσιάσαν στο κοινό τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. 
 
Ιστοσελίδα συνεδρίου: www.devoxx.gr 
 
 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας