28/3/2023

Επιτυχημένη διαδικτυακή εκδήλωση για το ESG (Environment, Society, Governance) από το CITY College και το ΕΒΕΘ

Προπτυχιακά

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 η διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσαν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) και το CITY College University of York Europe Campus με θέμα ‘ESG - Environment Society and Governance’.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος 'Certificate in ESG Management' που προσφέρει το Executive Development Institute (EDI) του CITY College, University of York Europe Campus.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο κ. Γιώργος Ευσταθιάδης, Διευθυντής του Executive Development Institute (EDI) του CITY College και ο κ. Εμμανουήλ Βλαχογιάννης, Α' Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΘ.

Ο ομιλητής της εκδήλωσης, Δρ Πασχάλης Καστανάς, Επικεφαλής του τομέα Βιώσιμων Συσκευασιών στη Nestle Ελλάς, Mentor, Lean Early Management Philosophy καθώς και Coach, Circular Economy for Waste Framework EU Directive μίλησε με λεπτομέρεια για το ESG, έναν όρο που πλέον επανακαθορίζει τον κόσμο του επιχειρείν. Στην παρουσίασή του εξήγησε ότι ακρώνυμο ESG συνοψίζει το τρίπτυχο Περιβάλλον-Κοινωνία-Διακυβέρνηση (Environment- Society-Governance) και σχετίζεται με την ικανότητα μιας εταιρίας να παρουσιάζει βιώσιμη ανάπτυξη, υιοθετώντας στρατηγικές βασισμένες σε περιβαλλοντικά και κοινωνικά κριτήρια, καθώς και σε κριτήρια εταιρικής διακυβέρνησης, σύμφωνα με τα σύγχρονα ESG πρότυπα.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα 'Certificate in ESG Μanagement' το οποίο έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν τους επόμενους ESG Leaders, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω του e-mail: edi@york.citycollege.eu.

Συνδιοργάνωση:

Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) - CITY College University of York Europe Campus

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.