1/2/2023

Copywriting & Storytelling for Online Business Marketing Masterclass από την Digitalent στη Θεσσαλονίκη

Σεμινάρια

Θέλετε να αναπτύξετε τις δεξιότητες σας στο copywriting & στο digital storytelling; Το masterclass που διοργανώνει η Digitalent στη Θεσσαλονίκη είναι αυτό ακριβώς που αναζητάτε!

Στις 18 & 19 Φεβρουαρίου, ο Αντώνης Καραμπουρνιώτης, Brand Storyteller & Creative Copywriter και ο Λάζαρος Ψιλούτσικος, Digital Content Strategist & Data Analyst θα μας μυήσουν στον κόσμο της κειμενογράφησης που φέρνει πωλήσεις στο ψηφιακό marketing μέσα από το σεμινάριο Copywriting & Storytelling for Online Business Marketing Masterclass.

Γιατί να παρακολουθήσεις το course:

  • Στο σεμινάριο θα υλοποιήσουμε στην πράξη ένα ολοκληρωμένο project με όλες τις προκλήσεις που καλείται ένας/μια copywriter να αντιμετωπίσει.
  • Για όσους επαγγελματικά εργάζονται ή επιθυμούν να εξειδικευτούν στην συγγραφή κειμένων που θα δημιουργήσουν ένα ισχυρό brand με τεχνικές storytelling καθώς και την δημιουργία αποτελεσματικών κειμένων που θα αγγίξουν μοναδικά σε κάθε στάδιο της στρατηγικής τους θεατές και παραλήπτες κάθε digital καμπάνιας.
  • Θα αναπτύξουμε κείμενα Brand DNA και τη στρατηγική μας με storytelling και υψηλής ποιότητας κειμενογράφηση για website, email marketing, social media, Google paid ads.
  • Θα δούμε παράλληλα αποτελεσματικούς τρόπους συνεργασίας με επαγγελματίες άλλων ειδικοτήτων digital marketing με στόχο ένα αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών.

Makedonia Palace | Θεσσαλονίκη

18 & 19 Φεβρουαρίου 2023 | 11:00 - 17:00

 

Περισσότερες πληροφορίεςCopywriting & Storytelling for Online Business Marketing Masterclass

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας