30/9/2022

Προγράμματα πρώτων βοηθειών και εκπαίδευση εκπαιδευτών από το καταδυτικό κέντρο Seals Diving Center

Σεμινάρια

Το Semifind καλωσορίζει έναν νέο εκπαιδευτικό φορέα, το Seals Diving Center.

Το καταδυτικό κέντρο Seals Diving Center, ιδρύθηκε το 2017 και εδρεύει στον Πειραιά, ακτή Θεμιστοκλέους 42. Το 2017 ξεκίνησε ως καταδυτικό κέντρο PADI, ενώ το 2018 έγινε καταδυτικό κέντρο 5 αστέρων και το 2019 εντάχθηκαν προγράμματα εκπαίδευσης εκπαιδευτών και έγινε PADI 5 Star IDC Center. Την ίδια χρονιά η σχολή ξεκινά ενεργά την εκπαίδευση και την υποστήριξη τεχνικών δυτών με αποτέλεσμα να γίνει PADI TecRec center.

Παράλληλα με αυτή την εξέλιξη, η σχολή, διακρίθηκε για τον οικολογικό της χαρακτήρα με την διάκριση green star award. Επίσης υιοθέτησε τα Α’ λιμανάκια Βουλιαγμένης, προσπαθώντας να διατηρήσει και να βελτιώσει την εικόνα των απορριμμάτων στην θάλασσα. Σε αυτό το γενικότερο πλαίσιο, υποστηρίζει έμπρακτα τον οργανισμό PADI aware και χαρακτηρίστηκε 100% aware.

Διδάσκει επίσης και τα προγράμματα πρώτων βοηθειών όπου ο βασικός εκπαιδευτής είναι εκπαιδευτής εκπαιδευτών για τα προγράμματα πρώτων βοηθειών (EFR), εκπαιδευτής στο European Resuscitation Council (ERC), διασώστης – πλήρωμα ασθενοφόρου (ΕΚΑΒ), νοσηλευτής (ΔΕ).

Μερικά από τα προγράμματα που μπορείτε να παρακολουθήσετε είναι:

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές: Seals Diving Center

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας