27/09/2022

Το IST College και το Semifind προσφέρουν 4 Υποτροφίες 50% για Προπτυχιακές Σπουδές

Εκπαιδευτικά Νέα

Το IST College και το Semifind.gr επεκτείνοντας την άριστη συνεργασία που διατηρούν επί σειρά ετών, προσφέρουν τη δυνατότητα σε 4 τυχερούς από το κοινό του Semifind, να εξασφαλίσουν Υποτροφία 50% για το Προπτυχιακό Πρόγραμμα της επιλογής τους. Οι υποψήφιοι μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για όποιο Προπτυχιακό Πρόγραμμα του IST επιθυμούν και να διεκδικήσουν με αυτό τον τρόπο την υποτροφία τους.
 
Οι υποτροφίες προσφέρουν κάλυψη των διδάκτρων ύψους 50% και αφορούν στα εξής προγράμματα:
  • BA Business and Management
  • BA International Tourism & Management
  • BSc in Psychology
  • BSc in Computer Science
Οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα παραμείνουν ανοιχτές έως και τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022.
 
Έναρξη μαθημάτων: 10 Οκτωβρίου
 
Στη συνέχεια, ένας σύμβουλος εκπαίδευσης του IST θα επικοινωνήσει με τους υποψηφίους για την εξέλιξη και τα αποτελέσματα της συμμετοχής τους.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο IST College στο τηλέφωνο: 210-4822222 
 
Προφίλ IST College
 
Το ΙST, με περισσότερα από 30 χρόνια λειτουργίας, σήμερα είναι ένα πολυδύναμο και πολυεπίπεδο εκπαιδευτικό ίδρυμα αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας, με άδειες λειτουργίας για Κολλέγιο, Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης και Κέντρο Δια Βίου Μάθησης. Παράλληλα, με τη μακροχρόνια πορεία του στα εκπαιδευτικά δρώμενα αναπτύχθηκε στους κόλπους του μία δραστήρια και πολυσχιδής κοινότητα από διακεκριμένους καθηγητές, καταξιωμένους επαγγελματίες και επιχειρηματίες με όραμα, φιλόδοξους start-uppers και ενθουσιώδεις φοιτητές.
 
Το IST σε συνεργασία με διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού προσφέρει Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα σπουδών, ευέλικτα προγράμματα Supported Distance Learning, διετή προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης καθώς και προγράμματα Δια Βίου Μάθησης όπως σεμινάρια, professional diplomas και προγράμματα ενδοεταιρικής εκπαίδευσης τα οποία πιστοποιούνται από την ACTA (Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης).
 
Οι βασικοί ακαδημαϊκοί τομείς-τμήματα στους οποίους δραστηριοποιείται το IST είναι:
  • Επιχειρησιακές & Οικονομικές Επιστήμες 
  • Τουριστικές και Ξενοδοχειακές Σπουδές 
  • Επιστήμη Υπολογιστών-Πληροφορική
  • Ανθρωπιστικές Επιστήμες - Ψυχολογία 
Βασική αποστολή του IST είναι η προώθηση της επιχειρηματικότητας, ενθάρρυνση της καινοτομίας και η καλλιέργεια των δεξιοτήτων των φοιτητών στοχεύοντας στη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.
 
Στο πλαίσιο αυτό το IST συνεργάζεται, μεταξύ άλλων, με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (EBEA), το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά (ΒΕΠ),  την Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής (ΕΦΕΕΑ), την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καθώς και με το Digital Marketing Institute (DMI).
 
IST College
Λ. Συγγρού 68
117 42 Αθήνα
Τηλ: 210 4822222
e-mail: info@ist.edu.gr
website: www.ist.edu.gr

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας