14/09/2022

Μοναδικά προγράμματα προσομοίωσης εργασίας και υπηρεσίες career coaching από τo SKG.EDUCATION

E-Learning

Το Semifind καλωσορίζει το SKG.EDUCATION, ένα καινούργιο εκπαιδευτικό φορέα, ο οποίος προσφέρει μοναδικά προγράμματα προσομοίωσης εργασίας και υπηρεσίες career coaching που φέρνουν τους νέους πιο κοντά σε μια επιτυχημένη καριέρα.

Η Ιδέα για το skg.code γεννήθηκε το -μακρινό πλέον- 2018! Τότε ήταν που ο founder του προγράμματος ανακάλυψε την ανάγκη των νέων προγραμματιστών να καταλάβουν πώς δουλεύουν οι εταιρείες πληροφορικής πριν ξεκινήσουν την καριέρα τους αλλά και το πόσο σημαντικά είναι τα soft skills για ένα νέο υποψήφιο!

Το 2021 ήταν μια χρονιά σταθμός αφού το πρόγραμμα αναπτύχθηκε και πρόσθεσε και το career coaching κομμάτι του, δίνοντας έτσι στους συμμετέχοντες μία ολοκληρωμένη εμπειρία που χτίζει τις τεχνικές και τις διαπροσωπικές τους δεξιότητες αλλά και τους ετοιμάζει για την αγορά εργασίας!

Φτάνοντας στο 2022, το skg.code έγινε skg.education και έφερε όλα αυτά τα πλεονεκτήματα και στον κόσμο του marketing με το μοναδικό πρόγραμμα προσομοίωσης εργασίας skg.marketing!

Μερικά από τα θέματα που μπορείτε να παρακολουθήσετε είναι:

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: SKG.EDUCATION

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας