9/3/2022

Mediterranean College | 8η Έκθεση Απασχολησιμότητας

Καριέρα

Employability Fair 2022 powered by WebHelp
Explore your Future!

Παρασκευή, 1η Απριλίου 2022 | 11.00- 19.00
Mediterranean College Αθήνα & Θεσσαλονίκη
Κοδριγκτώνος 13 , Αθήνα | Ίωνος Δραγούμη 21, Θεσσαλονίκη

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες τις δράσεις

45+ μεγάλες Ελληνικές & Πολυεθνικές εταιρείες και Οργανισμοί σε περιμένουν φέτος στο Employability Fair 2022 powered by WebHelp που διοργανώνεται για 8η φορά από το Mediterranean College, στις εγκαταστάσεις του σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, για να σου πάρουν συνέντευξη για πρόσληψη ή πρακτική άσκηση. Εξασφάλισε το μέλλον σου κάνοντας «networking» με κορυφαία στελέχη της αγοράς εργασίας, κλείσε τη θέση σου στις παράλληλες εκπαιδευτικές δράσεις και άρπαξε την ευκαιρία να διεκδικήσεις πλούσια δώρα και υπηρεσίες συμβουλευτικής καριέρας & μεταπτυχιακής εκπαίδευσης.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του Employability Fair 2022 powered by WebHelp μπορείς να συμμετάσχεις στις εξής δράσεις:

  • Έκθεση Καριέρας με 30+ εταιρείες & οργανισμούς στην Αθήνα και 15+ στη Θεσσαλονίκη.
  • CV Centre powered by Trenkwalder (Αθήνα) & Human Value (Θεσ/κη) για Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας & συμβουλές ανάπτυξης ενός αποτελεσματικού βιογραφικού & συνέντευξης, για Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας & συμβουλές ανάπτυξης ενός αποτελεσματικού βιογραφικού & συνέντευξης.
  • Συμβουλευτική Εκπαίδευσης powered by Mediterranean College, για πληροφορίες για μεταπτυχιακή εκπαίδευση.
  • Lucky door Prizes & Διαγωνισμοί, με πλούσια δώρα, όπως δωροεπιταγές, υποτροφίες, ψυχομετρικά τεστς και συνεδρίες συμβουλευτικής σταδιοδρομίας.

Επίσης, θα έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις Εκπαιδευτικά Ανοιχτά Σεμινάρια, σε hot τομείς, να ανταλλάξεις απόψεις με στελέχη της αγοράς και να εξασφαλίσεις βεβαίωση παρακολούθησης. Stay tuned!

Εξασφάλισε τη θέση σου αναγράφοντας τα στοιχεία σου, επιλέγοντας τους κλάδους που σε ενδιαφέρουν και τις δράσεις που επιθυμείς να παρακολουθήσεις. Το Employability Fair είναι ανοιχτό για όλους του φοιτητές και απόφοιτους οποιασδήποτε σχολής ή πανεπιστημίου, εργαζόμενους και μη που ψάχνουν για δουλειά ή νέες ευκαιρίες, αλλά και για το ευρύ κοινό που θέλει να ενισχύσει τις επαγγελματικές του δεξιότητες και να δικτυωθεί με την αγορά εργασίας.

Δες τις εταιρείες που συμμετέχουν σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη
&
ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Το Employability Fair 2022 powered by WebHelp που πραγματοποιείται για 8η χρονιά φέτος, εντάσσεται στο πλαίσιο του MC-Employability Scheme, του 1ου Ολοκληρωμένου Σχεδίου Επαγγελματικής Ανάπτυξης & Αποκατάστασης στην ιδιωτική εκπαίδευση, στη Ελλάδα. Στόχος του είναι η ενίσχυση της απασχολησιμότητας των φοιτητών του Κολλεγίου. Με στοχευμένες υπηρεσίες, μεγάλες διοργανώσεις και την υποστήριξη 500+ συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, επιτυγχάνουμε ποσοστό επαγγελματικής απορρόφησης αποφοίτων >90%.

Το Employability Fair έχει εδραιωθεί ως ένα από τα κορυφαία Job Events στην Ελλάδα, αφού τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει περισσότερες από 200 εταιρείες και 10K+ επισκέπτες.

Δες τα Highlights από προηγούμενες εκδηλώσεις

Mediterranean College
Αθήνα: Κοδριγκτώνος 13 & Πατησίων 94, 10434, Τ: +30 210 8899600
Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, 11251, Τ: +30 210 8899600
Γλυφάδα: Αχιλλέως 33 & Λ. Βουλιαγμένης 65, 16675, Τ: +30 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Ίωνος Δραγούμη 21, 54625, T: +30 2310 287779
Mediterranean College | info@medcollege.edu.gr

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας