10/11/2021

Νέο σεμινάριο Christmas Campaigns in Social Media από την APEX στην Αθήνα

Σεμινάρια

Η APEX είναι μια ιδέα που γεννήθηκε ύστερα από πολυετή εμπειρία στο χώρο της εστίασης. Σε έναν χώρο που οι εξελίξεις τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα αφήνοντας κενά σε υποδομές που είναι απαραίτητες προκειμένου να μπουν γερά θεμέλια.

Η ιδέα τις APEX στοχεύει στην ενίσχυση των επιχειρηματιών και στην ανάδειξη ισχυρών και ικανών ατόμων που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον μαγικό αυτό κόσμο και ανακοινώνει την διεξαγωγή σεμιναρίου με τίτλο Christmas Campaigns in Social Media.

Ημερομηνία έναρξης: 1 Δεκεμβρίου, Χαλάνδρι

To σεμινάριο απευθύνεται σε Ιδιοκτήτες ή υπεύθυνους εστιατορίων, ζαχαροπλαστείων, food halls, φούρνους, bar, coffee shops και γενικότερα καταστημάτων με μεγάλη επισκεψιμότητα.

Αυτό το executive σεμινάριο σχεδιάστηκε ειδικά για όλους εσάς που θέλετε να ενισχύσετε την προβολή της επιχείρησης σας και να βρεθείτε μπροστά στην εικόνα ενός γεμάτου καταστήματος από χαρούμενα και ανέμελα πρόσωπα που θα σας εμπιστευτούν και θα απολαύσουν τις υπηρεσίες σας.

Tips και μαγικές συνταγές επιτυχίας από τον guru στον χώρο των social media Αρσένη Πασχόπουλο!

Μη χάσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία γνώσεων και πληροφοριών που θα σας θωρακίσει απέναντι στον ανταγωνισμό και θα σας δώσει ασυναγώνιστο προβάδισμα και γερές βάσεις για το μέλλον της επιχείρησης σας!

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην επίσημη ιστοσελίδα της APEX.

 

 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας