7/10/2021

Νέο εντατικό σεμινάριο επισκευής Κινητών, Tablet και Laptop συσκευών στην Αθήνα - On the job training

Σεμινάρια

Η Yes We Fix it ανακοινώνει νέο σεμινάριο εκπαίδευσης στην επισκευή κινητών συσκευών με έναρξη στις 25/10. 

Η εξειδικευμένη ομάδα Repair and Consulting της YES WE FIX IT, παραδίδει ειδικά διαμορφωμένα σεμινάρια με στόχο την τεχνική κατάρτιση και την απόκτηση business skills με σκοπό ο ενδιαφερόμενος να μπορεί να εργαστεί άμεσα με προϋπόθεση βέβαια την επίδειξη της ανάλογης αφοσίωση.
Στην Yes We Fix It τα σεμινάρια πραγματοποιούνται από τεχνικό του υπάρχοντος δυναμικού της εταιρίας, τεχνικός ο οποίος δεν παραδίδει απλός σεμινάρια, αλλά είναι ενεργός τεχνικός πραγματικών επισκευών.

Η Yes We Fix it μέσω των εκπαιδευτικών σεμιναρίων που πραγματοποιούνται στα εργαστήριά μας, σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε δεξιότητες που είναι απαραίτητες ώστε να ξεχωρίσετε σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κλάδο.

Η Yes We Fix It δραστηριοποιείται στον τομέα των επισκευών σε Smartphone, Tablet, Laptop στελεχώνεται από ηλεκτρονικούς, με πολυετή εμπειρία στις βλάβες ηλεκτρονικών συσκευών, αλλά και την πρωτογενή παραγωγή ηλεκτρονικών κυκλωμάτων.

To σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Περισσότερες πληροφορίες - Εγγραφές: Yes We Fix It

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας