21/09/2021

Νέες προτάσεις σπουδών & σεμιναρίων για αυτή την εβδομάδα | 21.09.2021

Σεμινάρια

Το Semifind προτείνει σεμινάρια και προγράμματα σπουδών
 
Tο πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες που είναι απόφοιτοι σχολών ανθρωπιστικών επιστημών (ψυχολόγοι, ψυχίατροι, κοινωνικοί λειτουργοί, ανθρωπολόγοι κλπ). Ο στόχος του είναι, καταρχάς, να προσφέρει μια αυτοτελή συστημική εκπαίδευση η οποία να μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα στην εργασία των ενδιαφερομένων και επίσης να αποτελέσει μια στέρεα βάση σε αυτούς που θα επιθυμήσουν να συνεχίσουν την εκπαίδευση τους πάνω στο αντικείμενο. Επικοινωνία: τηλ 2155554342, 6948544663, kentrosynantisi@gmail.com
 
Εκπαιδεύσεις της Projectyou σε συνεργασία με την TUV Hellas για Project Management, Επιχειρηματική Σκέψη και Δράση, Οικονομικά για Μη Οικονομικούς. Προλάβετε τη συμμετοχή σας στις εκπαιδεύσεις του Personal And Business Development που ξεκινάει στις 29/09 και στην εκπαίδευση του Project Management 07-08/10. Για περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της projectyou.
 
Τα προγράμματα του IST College απευθύνονται σε όσους θέλουν να συνδυάσουν τις σύγχρονες τεχνολογίες και την πληροφορική με τη διοίκηση επιχειρήσεων και τα οικονομικά, τις ανθρωπιστικές επιστήμες με την ψυχολογία, να σπουδάσουν διοίκηση επιχειρήσεων αλλά και να επικεντρωθούν στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία! Απόφοιτοί μας με το κατάλληλο πρόγραμμα σπουδών, απέκτησαν εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες, συνέλαβαν μια ιδέα και με τη σωστή καθοδήγηση και ενθάρρυνση από τους καθηγητές τους, πέτυχαν να δημιουργήσουν παγκόσμιες επιχειρήσεις. Σε καθοδηγούμε να ανακαλύψεις το πλήρες δυναμικό σου και να εξελιχθείς στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!
 
Το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ανακοίνωσε τη διεξαγωγή δύο νέων μοριοδοτούμενων προγραμμάτων με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως παρακολούθησης. Πρόκειται για το Γενικά και Ειδικά θέματα Διδακτικής Μεθοδολογίας για Ειδικούς Παιδαγωγούς και το Ειδική Αγωγή - Μαθησιακές Δυσκολίες «Εξειδίκευση στην αξιολόγηση με σταθμισμένα ψυχομετρικά εργαλεία: Detroit & ΛαΤω». Με την επιλογή ενός εκ των δύο προγραμμάτων μπορείτε να παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν ένα επιπλέον 9μηνο μοριοδοτούμενο πρόγραμμα.
 
Ανακαλύψτεν νέα σεμινάρια και e-learning και ενισχύστε τις δεξιότητές σας.

Προτεινόμενες σχολές

Σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Ηράκλειο και Κύπρο

Έχουμε εκπαιδεύσει πάνω από
30.000 ανώτερα στελέχη!
Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης
Επαγγελματική κατάρτιση
με εμπειρία 37 χρόνων
2500 σεμινάρια με περισσότερους από 30.000 συμμετέχοντες
Επεκτείνουμε τη Γνώση
Συμβάλλουμε στην επιτυχία
Σεμινάρια Λογιστικής - Φοροτεχνικών στην πράξη
Εκπαιδευτικό Κέντρο - Αθήνα
Το μέλλον της Λογιστικής
The Future is Yours.
Αναγνωρισμένα Bachelor's
και Master's
Πιστοποιημένα εκπαιδευτικά
προγράμματα από την RTI

Σεμινάρια Α' Βοηθειών
σε Ελλάδα και Κύπρο
Σεμινάρια & Diplomas
Αθήνα & E-Learning

Κορυφαία επιλογή εκπαίδευσης
επιχειρήσεων και ιδιωτών
ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Πειραιώς
E-learning Χρημ/κη
Διοικητική & Διοίκηση Έργων
Διαβάστε επίσης