21/09/2021

Νέες προτάσεις σπουδών & σεμιναρίων για αυτή την εβδομάδα | 21.09.2021

Σεμινάρια

Το Semifind προτείνει σεμινάρια και προγράμματα σπουδών
 
Tο πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες που είναι απόφοιτοι σχολών ανθρωπιστικών επιστημών (ψυχολόγοι, ψυχίατροι, κοινωνικοί λειτουργοί, ανθρωπολόγοι κλπ). Ο στόχος του είναι, καταρχάς, να προσφέρει μια αυτοτελή συστημική εκπαίδευση η οποία να μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα στην εργασία των ενδιαφερομένων και επίσης να αποτελέσει μια στέρεα βάση σε αυτούς που θα επιθυμήσουν να συνεχίσουν την εκπαίδευση τους πάνω στο αντικείμενο. Επικοινωνία: τηλ 2155554342, 6948544663, kentrosynantisi@gmail.com
 
Εκπαιδεύσεις της Projectyou σε συνεργασία με την TUV Hellas για Project Management, Επιχειρηματική Σκέψη και Δράση, Οικονομικά για Μη Οικονομικούς. Προλάβετε τη συμμετοχή σας στις εκπαιδεύσεις του Personal And Business Development που ξεκινάει στις 29/09 και στην εκπαίδευση του Project Management 07-08/10. Για περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της projectyou.
 
Τα προγράμματα του IST College απευθύνονται σε όσους θέλουν να συνδυάσουν τις σύγχρονες τεχνολογίες και την πληροφορική με τη διοίκηση επιχειρήσεων και τα οικονομικά, τις ανθρωπιστικές επιστήμες με την ψυχολογία, να σπουδάσουν διοίκηση επιχειρήσεων αλλά και να επικεντρωθούν στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία! Απόφοιτοί μας με το κατάλληλο πρόγραμμα σπουδών, απέκτησαν εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες, συνέλαβαν μια ιδέα και με τη σωστή καθοδήγηση και ενθάρρυνση από τους καθηγητές τους, πέτυχαν να δημιουργήσουν παγκόσμιες επιχειρήσεις. Σε καθοδηγούμε να ανακαλύψεις το πλήρες δυναμικό σου και να εξελιχθείς στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!
 
Το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ανακοίνωσε τη διεξαγωγή δύο νέων μοριοδοτούμενων προγραμμάτων με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως παρακολούθησης. Πρόκειται για το Γενικά και Ειδικά θέματα Διδακτικής Μεθοδολογίας για Ειδικούς Παιδαγωγούς και το Ειδική Αγωγή - Μαθησιακές Δυσκολίες «Εξειδίκευση στην αξιολόγηση με σταθμισμένα ψυχομετρικά εργαλεία: Detroit & ΛαΤω». Με την επιλογή ενός εκ των δύο προγραμμάτων μπορείτε να παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν ένα επιπλέον 9μηνο μοριοδοτούμενο πρόγραμμα.
 
Ανακαλύψτεν νέα σεμινάρια και e-learning και ενισχύστε τις δεξιότητές σας.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας