18/06/2021

Open Day για το Επαγγελματικό Πρόγραμμα Σπουδών στη Ναυτιλία του Institute of Chartered Shipbrokers

Σεμινάρια

Open Day για το Επαγγελματικό Πρόγραμμα Σπουδών στη Ναυτιλία του Institute of Chartered Shipbrokers: ICS Professional Maritime Programme 2021-2022 


Το HMC / ICS Greek Branch διοργανώνει ‘’Open Day’’ για το πρόγραμμα της επαγγελματικής ναυτιλιακής πιστοποίησης, ICS Professional Maritime Programme, την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, από τις 11:00 έως τις 19:00.

Δίνεται η δυνατότητα δια ζώσης συνάντησης στις εγκαταστάσεις μας (Πλάτωνος 1, 18535, Πειραιάς) ή εξ αποστάσεως μέσω video call.

Κατά τη διάρκεια του Open Day, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το Πρόγραμμα, τις εξετάσεις του ICS, τις εγγραφές και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς και για τα οφέλη απόκτησης της ιδιότητας μέλους, ICS Membership που αποτελεί σημάδι επαγγελματισμού και καταξίωσης στο χώρο της ναυτιλίας.

Για την παρακολούθηση του Open Day, απαιτείται εγγραφή εδώ!
 

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα:

Το πρόγραμμα, διάρκειας ενός έτους, έχει σχεδιαστεί ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις της παγκόσμιας ναυτιλίας, παρέχοντας πρακτική γνώση και τη δυνατότητα πιστοποίησης με διεθνή αναγνώριση. Οι συμμετέχοντες παρακολουθουν ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων που δίνουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της ναυτιλιακής επιχείρησης, των εμπλεκομένων επαγγελματιών, των νομικών πτυχών και της ναυτιλιακής οικονομικής θεωρίας. Δίνουν, επίσης, βαθιά γνώση και εξειδίκευση στους διάφορους τομείς της ναυτιλίας, όπως Dry Cargo Chartering, Tanker Chartering, Ship Operations, Marine Insurance, S&P, Shipping Finance, Port Agency, Shipping Law, κ.α.

Παράλληλα, προετοιμάζει τους συμμετέχοντες για τις εξετάσεις του ICS, Professional Qualifying Examinations, που οδηγούν στην απόκτηση της ιδιότητας μέλους, ICS Membership, τη μόνη διεθνώς αναγνωρισμένη επαγγελματική πιστοποίηση στο χώρο της ναυτιλίας.

Διδάσκεται από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι μέσα από την πρακτική προσέγγιση, τα case studies και τα workshops, παρέχουν μία μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου οι οποίοι θέλουν να αναβαθμίσουν και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους αλλά και σε αποφοίτους/επαγγελματίες άλλων κλάδων που επιθυμούν να εισέλθουν στον δυναμικό χώρο της ναυτιλίας.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας