2/6/2021

Επιδοτούμενα Ευρωπαϊκά Προγράμματα | Το ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ εταίρος στο Πρόγραμμα SOCIALNEET

Σεμινάρια

Το ΙΒΕΠΕ – ΣΕΒ σας προσκαλεί να δηλώσετε συμμετοχή στα δωρεάν σεμινάρια για νέους, ανέργους οι οποίοι δεν σπουδάζουν και δεν καταρτίζονται (ΝΕΕΤs), με σκοπό μέσα από ενδεικτικά business plans & μελέτες περιπτώσεων (case studies) να ενδυναμώσουν τις δεξιότητες τους, στην ίδρυση και λειτουργία κοινωνικών επιχειρήσεων.

Νέοι ηλικίας 18 έως 29 ετών οι οποίοι δεν εργάζονται, δεν σπουδάζουν και δεν επιμορφώνονται την παρούσα περίοδο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα σεμινάρια με τις εξής θεματικές ενότητες:
  • Τεχνολογίες της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας
  • Ανάπτυξη Υπηρεσιών Φύλαξης Αιολικών Πάρκων & Διαχείρισης και Καθαρισμού Φωτοβολταϊκών Πάρκων
  • Αγροδιατροφή και Εναλλακτικά Τρόφιμα
  • Δημιουργία ΚΟΙΝΣΕΠ Υγείας και Φροντίδας
  • Πολιτιστική Δημιουργική Βιομηχανία

Δηλώστε συμμετοχή

 «Η διάρκεια των σεμιναρίων είναι 30 ώρες ανά θεματική και συνοδεύονται από 30 ώρες πρακτικής άσκησης (χωρίς αμοιβή)»
 
Τρόπος υλοποίησης:
Η υλοποίηση των σεμιναρίων θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Cisco Webex ανταποκρινόμενοι στους περιορισμούς λόγο του COVID.
 
Το ακριβές πρόγραμμα των μαθημάτων ανά ημέρα θα διαμορφωθεί με την ολοκλήρωση των εγγραφών. Στην ενότητα «Ειδικοί στόχοι ανά Σεμινάριο» θα βρείτε μια πρώτη πληροφόρηση σχετικά με την ώρα (πρωινό τμήμα ή απογευματινό τμήμα) καθώς και την συνολική διάρκεια του σεμιναρίου.
 
Γενικοί Στόχοι:
Τα προσφερόμενα σεμινάρια θα δώσουν στον συμμετέχοντα τα απαραίτητα εργαλεία και τις βασικές γνώσεις ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες σχεδιασμού και υλοποίησης ενός επιχειρηματικού πλάνου μέσα από το πρίσμα της κοινωνικής οικονομίας πάντα σε σχέση με την επιλεγμένη θεματική ενότητα.
 
Με την ολοκλήρωση οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να κατανοήσουν βασικούς οικονομικούς όρους, βασικές αρχές της έρευνας αγοράς και μελέτη ανταγωνισμού, τους βασικούς όρους κοστολόγησης των υπηρεσιών που παρέχουν καθώς και τις δράσεις προωθήσεις.

 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας