11/05/2021

Νέα εξ αποστάσεως σεμινάρια Management και Χρηματοοικονομικής

Σεμινάρια

Νέα εξ αποστάσεως προγράμματα Management και Χρηματοοικονομικής ανακοίνωσε ο φορέας Zisimatos Seminars & Management την περίοδο Μαΐου - Ιουνίου.

Σεμινάρια που αφορούν τη διαχείριση άγχους, χρόνου, την εργασιακή ψυχολογία, τις ηγετικές ικανότητες, αλλά και την κοστολόγηση, το budgeting, τεχνικές διαπραγμάτευσης και πωλήσεων. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα προγράμματα εξ αποστάσεως με τη χρήση της πλατφόρμας ZOOM.

Η Zisimatos Seminars & Management, ιδρύθηκε το 2006 με σκοπό να συμβάλει στην δημιουργία και υποστήριξη αποτελεσματικής Οργάνωσης και Διοίκησης, μέσω της παροχής ολοκληρωμένων και αλληλο-σχετιζόμενων επιχειρησιακών και εκπαιδευτικών υπηρεσιών. Η πολύτιμη πολύχρονη πρακτική εμπειρία του Ιδρυτή και των συνεργατών μας ως Διευθυντικά Στελέχη, Επιχειρηματικοί Σύμβουλοι και Εκπαιδευτές Επιμόρφωσης, εγγυάται το υλοποιήσιμο των έργων που θα μας ανατεθούν. Ανταγωνιστικό πλεονέκτημά μας, η εξειδίκευση μας σε όλες τις επιμέρους λειτουργίες μίας επιχείρησης, από όλους τους κλάδους επιχειρηματικότητας, σε συσχέτιση με την ευρύτερη επιχειρηματική γνώση σε θέματα στρατηγικής και επιμέρους πολιτικών. Σκοπός της εταιρίας είναι η οργάνωση των επιμέρους τμημάτων μιας επιχείρησης, η σωστή καθοδήγηση στελεχών και η - μέσω της εκπαίδευσης - ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού των Επιχειρήσεων.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει!

Περισσότερες πληροφορίες - Εγγραφές: Zisimatos Seminars & Management

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας